Logo header

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
cashone
Nou venit

Logo header

Mesaj de cashone »

Salz, sunt nou in lumea php, dar stiu ( cat de cat ) html.Ce "problema" am:

Am instalat zilele precedente phpbb3 ( nu dau link.. nu vreau sa fac reclama, pt k nu vreau ban :P ), am templateul defoult... adik prosilver. Dupa ore intreci de chin, ba cu threadurile, ba cu permisiunile, am ajuns la categoria "stilizare". La template ul acesta (prosilver) e un logo deja prezent...are 139x52 pixeli dar este prea mic ! am cautat p google :\ si am gasit un forum, acelashi template, aceasi versiune cu headerul marit ( http://starwarsaccess.com/forum/index.p ... 48dc401142)

Intrebarea mea este: cum maresc header ul ?pt k deja am ochii cat cepele,nu am dormit az'noapte si sincer nu gasesc o solutie.
EarthQuake-
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de EarthQuake- »

cashone scrie: nu dau link.. nu vreau sa fac reclama, pt k nu vreau ban :P
pai este comunitatea de forumuri din romania nu trebuie sa te feresti sa iti postezi forumul

Daca vrei iti maresc yo headerul pune "overall_header.tpl" din prosilver pe un link de download
cashone
Nou venit

Mesaj de cashone »

nu exista nici un fisier sub numele "overall_header.tpl" :\

Ymess! g_mancash
Ultima oară modificat 25-Mai-2007, 16:12:25 de către cashone, modificat 1 dată în total.
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

in overalL_header.html gasesti acolo in partea superioara, printre primele randuti locul imaginii. Poti scrie peste logo-ul tau existent logo-ul tau si intri in "imageset.cfg" unde editezi marimea log-ului existent si inlocuiesti cu marimea stabilita de tine.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
cashone
Nou venit

Mesaj de cashone »

nici nu stiu cum sa iti multumesc !!! daca esti din buc ( berceni :D ) tre sa dau o bere neaparat ! MIIIII DE MULTUMIRI !
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

:p nu sunt din bucuresti, dar da-i unui amic de-al tau in cinstea mea.

Ma bucur ca te-am putut ajuta!
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
snuppy
Utilizator înregistrat

Mesaj de snuppy »

asa, si unde naiba gasesc eu forum_read.gif ca sa ii modific dimensiunile? ca nu merge doar din imageset.cfg , asta am incercat deja
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

teoretic in templates/tema_ta/images/
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
snuppy
Utilizator înregistrat

Mesaj de snuppy »

nu asta am vrut sa zic, ci unde gasesc scris in cod forum_read.gif ca sa ii modific dimensiunile, ca imaginea stiu unde e
zN3u
Utilizator înregistrat

Mesaj de zN3u »

se poate sa ma contacteze cineva pe mes despre aceasta problema ca nu reusesc :( ym : zneu_88 dau o bere cu putere :D pls
CFR Fans - Mereu campioni indiferent de rezultat!
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”