cum se poate de reparat eroarea, am incercat de mai multe ori sa instalez si-mi da aceasi eroare!General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND t.template_id = s.template_id AND c.theme_id = s.theme_id AND i.imag' at line 4 [1064]
An SQL error occurred while fetching this page. Please contact the Board Administrator if this problem persists.
SQL ERROR [ mysql4 ]
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
SQL ERROR [ mysql4 ]
Am instalat forumul si cind dau sa-l discchid imi spune:
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Shadow of Wishes
Filosesc un host cu plata www.host.md ce areShadow of Wishes scrie:incerci cumva sa instalezi pe un host gratuit, daca da, pe care din ele?
cind incer acasa pe server local , e ok merge, dar cind pun pe serverul cu plata imi da erarea, pot sa ma adresez la baietii cu hosting, dar cam la ce sa-i rog sa verifice suportul , eu inteleg ca e promlema in versiunea de sql, sau e altceva?MYSQL-5 A MySQL database
PHP-5 Support for PHP5 scripting
PERL 5 Support for Perl 5 scripting
am pus phpbb 2. 2 si merge bine dar phpbb3RC1 nu vrea
ajutati-ma
- Shadow of Wishes
phpBB3 RC1 are nici probleme pe anumite server cu diferite configuratii (asta se intampla destul de rar dar oricum) la tine problema apare in momentul cand ai instalat si el incearca sa isi curete cache-ul de fisierele create si apeleaza vatialilele de "style" din SQL.
Dupa cum observi " AND t.template_id = s.template_id AND c.theme_id = s.theme_id AND i.imag "
Realizare celor de la phpBB a fost sa generezi un refresh doar dupa utilizarea modulului de refresh. Acesta exista atat pentru folder-ul 'template' (toate fisierele cu extensia *.html) , folder-ul 'theme' (toate fisierele cu extentia *.css) , si 'imageset' ( contine marea parte a imaginilor utilizate de stilul respectiv).
Sugestia mea ar fi sa ii rogi sa iti faca o resetare a serverului pe care esti tu, daca nu cred ca cel mai indicat ar fi sa cauti un hosting cat mai avantajos pentru tine.
Numai bine.
Dupa cum observi " AND t.template_id = s.template_id AND c.theme_id = s.theme_id AND i.imag "
Realizare celor de la phpBB a fost sa generezi un refresh doar dupa utilizarea modulului de refresh. Acesta exista atat pentru folder-ul 'template' (toate fisierele cu extensia *.html) , folder-ul 'theme' (toate fisierele cu extentia *.css) , si 'imageset' ( contine marea parte a imaginilor utilizate de stilul respectiv).
Sugestia mea ar fi sa ii rogi sa iti faca o resetare a serverului pe care esti tu, daca nu cred ca cel mai indicat ar fi sa cauti un hosting cat mai avantajos pentru tine.
Numai bine.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.