Could not get theme data for themes_id [X]
- vox
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Could not get theme data for themes_id [X]
am o baza de date de 1,5M si am imartit-o in mai multe fisiere dar tot nu reusesc sa o restaurez.
am reinstalt forumul de mai mute ori si tot nu merge. totul merge ok, pana la faza cu restauratul bazei de date.
imi face upload la toate fisierele iar cand ajunge la ultimul da eroare si nu vrea sa il incarce.
daca incarc doar cateva imi da urmatoarea eroare:
phpBB : Critical Error
Could not get theme data for themes_id [4]
oare trebuie sa am instalate si toate modurile, stilurile si setarile care le aveam inainte de backup? mai pot recupera baza de date?
multumesc
am reinstalt forumul de mai mute ori si tot nu merge. totul merge ok, pana la faza cu restauratul bazei de date.
imi face upload la toate fisierele iar cand ajunge la ultimul da eroare si nu vrea sa il incarce.
daca incarc doar cateva imi da urmatoarea eroare:
phpBB : Critical Error
oare trebuie sa am instalate si toate modurile, stilurile si setarile care le aveam inainte de backup? mai pot recupera baza de date?
multumesc
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Server: UNIX/Linux
Re: restaurare baza de date
Eroarea apare daca in baza de date nu mai exista tema cu numarul 4. Un alt admin poate sa-ti modifica tema personala pe o tema existenta .vox scrie:phpBB : Critical Error
Citeste si articolul: Eroare : Could not open theme/get template config.
-
- Utilizator înregistrat
Could not get theme data for themes_id [10]
Salutari,
dupa mai bine de un an de functionare ireprosabila, forumul www.hardrock.ro (facut cu ajutorul sfaturilor voastre) nu mai merge, si nu stiu sa-i dau de cap (nici nu-s prea mester la phpbb...).
De doua zile, interfata personalizata nu se mai incarca, revenind la subSilver (care era, cred, default).
Subiectele se vad, insa cand vreau sa ma autentific, apare urmatioarea eroare:

Acum doua luni, am schimbat serverul, insa tranzitia a fost ok, forumul a fost activ pana alaltaieri...
Imi puteti da ceva sugestii? Multumesc anticipat
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
dupa mai bine de un an de functionare ireprosabila, forumul www.hardrock.ro (facut cu ajutorul sfaturilor voastre) nu mai merge, si nu stiu sa-i dau de cap (nici nu-s prea mester la phpbb...).
De doua zile, interfata personalizata nu se mai incarca, revenind la subSilver (care era, cred, default).
Subiectele se vad, insa cand vreau sa ma autentific, apare urmatioarea eroare:
La fel li se intampla si celorlalti membri... Unora nici macar subsilverul nu se incarcaphpBB : Critical Error
Could not get theme data for themes_id [10]

Acum doua luni, am schimbat serverul, insa tranzitia a fost ok, forumul a fost activ pana alaltaieri...
Imi puteti da ceva sugestii? Multumesc anticipat

-
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
Critical Error
Cand intru pe forumul meu (logat fiind) imi apare acea eroare...cand intru cu un alt browser, neffind logat imi apare forumul normal, iar dupa ce ma loghez imi apare aceeasi eroare ... cifra din [] difera la alti utilizatori. Stie careva care e problema ?phpBB : Critical Error
Could not get theme data for themes_id [12]
-
- Utilizator înregistrat
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Asta e problema k are legatura... pt k ce e intre [] este codul temei in baza de date.. iar daca tie iti arata 12 am presupus k ai 12 stiluri.behemoth89ro scrie:.. si acel nr. dintre [] difera la altii... si nu cred ca are vreo legatura cu numarul de teme
Poti incerca din phpmyadmin, de unde sigur va merge.
-
- Utilizator înregistrat