, cum asa daca eu am creat categorie si forum, am dat si permisune, nu iteleg ce are , ajutati-maThis board has no forums.
Nu arata categoriile si forums
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Nu arata categoriile si forums
Am instalat RC1 , din panoul de admin am creat niste categorii si in ele forumuri ,am pus permisiuni de full acces la categorie si forumurile din ea,dar cind dau sa vad pe index imi spune mereu ca
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Nu are legatura numai cu permisiunile, deoarece acele se refera la useri in pcincipal. Tu, mai mult ca sigur nu ai ales conditia de a fi afisat in index. Cand creezi un forum iti va apare in respectiva sectiune optiuni de afisare a aestuia.midan scrie:pai asa si fac, creez categoria si forumurile si apoi le pun persiniuni la admin si in general pentru toti la "Full acces" si oricum nu imi apare nimic pe index-ul forumuluiSkyler scrie:seteaza permisiunile la forumuri dupa ce le creezi
Nota: Orice forum creat trebuie sa apartina unei categorii pentru a fi afisat.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.