[ KB ] Licenţiere şi copyright
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
[ KB ] Licenţiere şi copyright
Categorie: 1 Instalare/actualizare/conversie
Tip: Info
Nume articol: Licenţiere şi copyright
Autor: mihaitza
Descriere: Articolul arată cum a fost licenţiat phpBB-ul, ce puteţi face cu el şi în ce condiţii îl puteţi modifica.
>>Citeşte articolul întreg
Tip: Info
Nume articol: Licenţiere şi copyright
Autor: mihaitza
Descriere: Articolul arată cum a fost licenţiat phpBB-ul, ce puteţi face cu el şi în ce condiţii îl puteţi modifica.
>>Citeşte articolul întreg
Ultima oară modificat 06-Iun-2009, 21:51:22 de către dorin, modificat 1 dată în total.
Motiv: link KB actualizat
Motiv: link KB actualizat
-
- Utilizator înregistrat
- Server: Windows
Va rog mult sa-mi raspundeti la o intrebare:
Ce se poate intampla in cazul in care am gasit pe un host un phpBB instalat, insa !!!!! la sectiunea Copyright scrie altceva, mai concret un nume de firma care nu exista.
Cine poate lua masuri in aceasta privinta il rog a ma contacta in privat.
Toate bune
Ce se poate intampla in cazul in care am gasit pe un host un phpBB instalat, insa !!!!! la sectiunea Copyright scrie altceva, mai concret un nume de firma care nu exista.
Cine poate lua masuri in aceasta privinta il rog a ma contacta in privat.
Toate bune
- IronAngel
- Utilizator înregistrat
re:
Salut! 
citeste cu atentie articolul kb.php?mode=article&k=57 respectiv discutia legata de articol viewtopic.php?t=1418&highlight=copyright
c'ya

citeste cu atentie articolul kb.php?mode=article&k=57 respectiv discutia legata de articol viewtopic.php?t=1418&highlight=copyright
c'ya

-
- Nou venit
Am si eu o problema cu copyrightul. Sunt adminul de la www.parazitii-online.com cu forumul www.parazitii-online.com/forum si un tampit a facut o cpie dupa forumul meu sub numele de www.parazitii-online.uv.ro/forum .Care e solutia?
-
In ce sens copie dupa forumul tau? Vad ca are alt skin, a mai xeroxat pe ici pe colo cateva titluri... Poti sa te adresezi celor de la xhost.ro/uv.ro care ii hosteaza forumul.RapMaster scrie:Am si eu o problema cu copyrightul. Sunt adminul de la www.parazitii-online.com cu forumul www.parazitii-online.com/forum si un tampit a facut o cpie dupa forumul meu sub numele de www.parazitii-online.uv.ro/forum .Care e solutia?
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Nu e nevoie sa se raspunda. Pe site-ul oficial phpBB, in catalogul lor de articole zice asa:
http://www.phpbb.com/kb/article.php?article_id=8
In traducere: "inlaturarea copyright-ului phpBB (din fisierul page_footer) face parte din drepturile tale, insa nu vei primi suport de la comunitatea phpbb.AbelaJohnB scrie: As has been stated previously, removal of the phpBB Copyright (from within the file: page_footer) is within your -full- right. However, you will get no official 'support' from the phpBB Community.
It is not infringment, as the GPL does -not- cover this. It does not, however, give anybody the right to remove the Copyright from the CORE-CODE. So, again, you may remove the Copyright from the footer-file, but you may not remove it from the core-code.
http://www.phpbb.com/kb/article.php?article_id=8