Am nevoie de ajutor

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
xtremecris
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Am nevoie de ajutor

Mesaj de xtremecris »

Salut! sunt nou aici si vreau sa spun ca imi place site-ul vostru...

Atat ideea este super cat si implementarea... Dupa cate vad eu sunt aplicate nishte hack-uri pe langa vechiul phpBB

As vrea si eu sa imi fac un forum asemanator cu al vostru: adica pe langa sectia de discutii sa pot sa pun link-uri&stuff.

Ce trebuie sa fac? Exista o versiune gratuita pe undeva, sau voi pur si simplu a-ti stat ore intregi ca sa modificati phpBB?

Multumesc anticipat ptr raspunsuri...
BuGsY
Fost coleg
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de BuGsY »

Înainte de toate dă-mi voie să te salut şi eu :).
xtremecris scrie:Atat ideea este super cat si implementarea... Dupa cate vad eu sunt aplicate nishte hack-uri pe langa vechiul phpBB
MOD-ificărule pe care noi le-am realizat pe forumul comunităţii phpBB Romania sunt prezentate in acest forum Anunţuri şi prezentări de MOD-uri
Despre o versiune phpBB full MOD-iicată am discutat în acest topic viewtopic.php?p=2576#2576
xtremecris scrie:.. sau voi pur si simplu a-ti stat ore intregi ca sa modificati phpBB?
MOD-ificările au fost realizate pe parcurs în funcţie de dezvoltarea comunitătii şi nevoii acesteia.
Btw.. am intrat pe pagina ta şi am vazut cateva lucruri interesante în CV-ul tău..
Motto: "Incearca si vei reusi". Medii de programare folosite: Borland Pascal 7.0, Borland C++, Borland Delphi 5.0, Visual C++ 5.0 Alte cunostine: HTML, FoxPRO, Flash si Assembler
În consecinţă nu înţeleg de ce te-ar speria cateva mici modificări.
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Pentru a veni în ajutorul celor care instalează moduri, am anunţat şi un "instalator" : EasyMod

viewtopic.php?t=748
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”