Salut! sunt nou aici si vreau sa spun ca imi place site-ul vostru...
Atat ideea este super cat si implementarea... Dupa cate vad eu sunt aplicate nishte hack-uri pe langa vechiul phpBB
As vrea si eu sa imi fac un forum asemanator cu al vostru: adica pe langa sectia de discutii sa pot sa pun link-uri&stuff.
Ce trebuie sa fac? Exista o versiune gratuita pe undeva, sau voi pur si simplu a-ti stat ore intregi ca sa modificati phpBB?
Multumesc anticipat ptr raspunsuri...
Am nevoie de ajutor
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
- BuGsY
- Fost coleg
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Înainte de toate dă-mi voie să te salut şi eu
.
Despre o versiune phpBB full MOD-iicată am discutat în acest topic viewtopic.php?p=2576#2576
Btw.. am intrat pe pagina ta şi am vazut cateva lucruri interesante în CV-ul tău..
Motto: "Incearca si vei reusi". Medii de programare folosite: Borland Pascal 7.0, Borland C++, Borland Delphi 5.0, Visual C++ 5.0 Alte cunostine: HTML, FoxPRO, Flash si Assembler
În consecinţă nu înţeleg de ce te-ar speria cateva mici modificări.

MOD-ificărule pe care noi le-am realizat pe forumul comunităţii phpBB Romania sunt prezentate in acest forum Anunţuri şi prezentări de MOD-urixtremecris scrie:Atat ideea este super cat si implementarea... Dupa cate vad eu sunt aplicate nishte hack-uri pe langa vechiul phpBB
Despre o versiune phpBB full MOD-iicată am discutat în acest topic viewtopic.php?p=2576#2576
MOD-ificările au fost realizate pe parcurs în funcţie de dezvoltarea comunitătii şi nevoii acesteia.xtremecris scrie:.. sau voi pur si simplu a-ti stat ore intregi ca sa modificati phpBB?
Btw.. am intrat pe pagina ta şi am vazut cateva lucruri interesante în CV-ul tău..
Motto: "Incearca si vei reusi". Medii de programare folosite: Borland Pascal 7.0, Borland C++, Borland Delphi 5.0, Visual C++ 5.0 Alte cunostine: HTML, FoxPRO, Flash si Assembler
În consecinţă nu înţeleg de ce te-ar speria cateva mici modificări.
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Nivel phpBB: Experimentat
Pentru a veni în ajutorul celor care instalează moduri, am anunţat şi un "instalator" : EasyMod
viewtopic.php?t=748
viewtopic.php?t=748