wWw.HeLL-ZoNe.Ro [Counter-Strike Community]

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
ScaRba
Utilizator înregistrat

wWw.HeLL-ZoNe.Ro [Counter-Strike Community]

Mesaj de ScaRba »

wWw.HeLL-ZoNe.Ro
Forumul meu am lucrat la el 5 zile de cand mam trezit pana mam culcat!
Multe moduri Tema Creatie proprie (mai putin butoanele care o sa ma ocup de ele in zilele urmatoare)
Unele updatari moduri erori configuratii etc facute de mine.
Astept pareri despre acest forum :D

(Domeniul este mai vechi in doua luni stransesem 400 de useri acum de in 2 zile de cand e functional oficial vro 60)
Este dedicat petntru jocul counter-strike
Nu este inca complet gata!

Oferim Subdomenii gratuite pentru servere,huburi,radio,etc

Lasatimi pareri sugestii despre el
Multumesc :)
In afara de faptul ca butoanele sunt copiate unele dintre ele este adevarat AMXTEAM forum le am intradevar la cerinta autorului le voi scoate sau o sa adaug bannere,linkuri catre el
Oricum o sa fie inlocuite!
octaviansan
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de octaviansan »

Aha, seamana cu phpBB Plus :lol:
ScaRba
Utilizator înregistrat

Mesaj de ScaRba »

pai asta si este dar credema ca mia luat 5 zile sal aduc in stadiu in care este acum si inca nu e gata acum e asa in afara de meniul pe care o sa il schimb si alte chestii sa vad cum il traduc ca la cate moduri are daca pun direct romana nu mai merge nimic :))
oricum PhpBB Plus e toto acelasi lucru ca si Phpbb (doar ca are o caruta de moduri :)) )
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Pare muncit. Felicitari:)
etherfast.ro - Blog personal
ScaRba
Utilizator înregistrat

Mesaj de ScaRba »

multumesc pentru aprecieri chiar nu ma asteptam :) iam aduagat si blog acum :)
Credema ca 5 zile numai cu ochii n PC simt ca inebunesc si nici macar nu este gata :( cateva lucruri de facut la el si este gata :)
Mai am acum de facut butoane de adaugat cateva scripturi anti copiere sa fiu eu sigur ca nu muncesc degeaba :)
Sa elimit un bug de la poll din portal (nu imi apare in Panoul de control rubrica poll ) am optiune decat din meniul Portal de la configurari sa bag ID-urile topicului cu pollul respectiv si ca sa il schimb tre sa stau mereu sa editez prin portal.tpl (dar o sai dau eu maine de cap :) )
Si sa stau sa il traduc jumatate din el ptr ca la cate moduri are iam mai si adaugat :)) am de tradus la greu :)) e bene ca sunt obinuit ca sunt traducator pe un forum despre motodingul telefonelor (mai ales motorova V360/L7
Sa vedem maine cum va mai arata :D poate reusesc sa termin o mare parte din el :)

Intreabare!
1.Avea Copyright catre phpbb2.** acela de la germani si catre phpbb.com si nu mi sa parut corect cel putin sa las copyrghtul acela am lasat decat la sursa este vro problema ?
2.Dupa ce o sa traduc forumul (o parte iau din traducerea de la voi dar una o realizez eu) are ceva daca pun
Copyright to phpBB Group & phpBB Romania
cu respectivele linkuri?
Silvers
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5

Mesaj de Silvers »

ce pot zice ,tema asta a ta este destul de bunicica 7/10 , forumul cs cs si iar cs ... dar deh ... e cs d(^_^)b , btw nu cred ca ai muncit 5 zile , in 1 ora til termin ( fara subiecte :P ) bafta oricum ...
Nu prea mai sunt activ pe forumul phpBB, insa ma gasiti pe blog.
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

E OK cum zici tu cu copyright-ul.
etherfast.ro - Blog personal
Shara
Fost coleg

Mesaj de Shara »

ce portal ai folosit ?
dojo
Fost coleg

Mesaj de dojo »

He he... 5 zile? stai sa vezi ce bine este cand se aduna cateva sute de zile in care ai lucrat cel putin 5-10 ore... ca asa se va intampla :D

Oricum insa .. tot timpul acesta nu este in zadar. Un site bine lucrat va fi mereu un site cu viitor si in timp vei fi recompensat pentru toate eforturile.

Ca si comentariu: incearca sa mai indulcesti negrul cu cate un gri (destul de inchis, dar nu atat ca si negrul). Va fi mai putin obositor pentru ochi. Ai niste icons care trebuie curatate .. se vad marginile albe, pentru ca au fost create pentru un background deschis. Cateva mici detalii, dar in rest se vede ca ai muncit.

Bafta multa cu proiectul :)
ScaRba
Utilizator înregistrat

Mesaj de ScaRba »

Etherfast scrie:E OK cum zici tu cu copyright-ul.
Multumesc
Shara scrie:ce portal ai folosit ?
eZportal
Ultima oară modificat 17-Iun-2007, 13:05:56 de către ScaRba, modificat de 2 ori în total.
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”