Web-Site Lansat.

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
VapDesigns
Utilizator înregistrat

Web-Site Lansat.

Mesaj de VapDesigns »

Acest post este pentru cei care indragesc rock-ul (metal).

Pe 15 iunie s'a lansat site-ul oficial Iced Earth Romania .
http://www.icedearth.go.ro
Cei care vor sa sustina acest site, ii asteptam . (pe forum sau doar cu browse)

Multumim.
Ultima oară modificat 17-Iun-2007, 13:50:58 de către VapDesigns, modificat de 2 ori în total.
J4cK
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de J4cK »

parerea mea :site-ul este intr-o dimensiune mica.Mareste-l !!!!!!!!!
rizwan
Fost coleg

Mesaj de rizwan »

A mea e ca tre sa te mai duci pe la scoala, sa inveti sa tastezi, sau sa iti iei o tastatura noua....
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Marimea e buna, nu toata lumea de pe internet are dimensiunea monitoarelor mare. Sunt unii care inca mai folosesc 800x600 ;)
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
Shara
Fost coleg

Mesaj de Shara »

seelview scrie:Marimea e buna, nu toata lumea de pe internet are dimensiunea monitoarelor mare. Sunt unii care inca mai folosesc 800x600 ;)
M-ai prins :))) De 4 luni zic ca-mi iau un monitor nou si mereu uit, sau nush cum se face ca nu imi iau deloc :))
Am de 17", dar dupa ce am varsat putin suc/alcool pe el sa redimensionat la maximul de 800x600. Mi-a fost dificil la inceput, acuma m-am obisnuit :))

Revenind la subiect : Site-ul este un template in flash, abia a reusit sa modifice anumite subiecte, dar sa mai si mareasca.
VapDesigns
Utilizator înregistrat

Mesaj de VapDesigns »

Shara scrie:
seelview scrie:Marimea e buna, nu toata lumea de pe internet are dimensiunea monitoarelor mare. Sunt unii care inca mai folosesc 800x600 ;)
M-ai prins :))) De 4 luni zic ca-mi iau un monitor nou si mereu uit, sau nush cum se face ca nu imi iau deloc :))
Am de 17", dar dupa ce am varsat putin suc/alcool pe el sa redimensionat la maximul de 800x600. Mi-a fost dificil la inceput, acuma m-am obisnuit :))

Revenind la subiect : Site-ul este un template in flash, abia a reusit sa modifice anumite subiecte, dar sa mai si mareasca.
Site-ul e un ce? :lol: ti'am dat id-ul in pm ... da'mi add si iti arat ca nu e template =)) this was good ...

PS: Da'mi si mie template-uri din astea pls .. :D
VapDesigns
Utilizator înregistrat

Mesaj de VapDesigns »

rizwan scrie:A mea e ca tre sa te mai duci pe la scoala, sa inveti sa tastezi, sau sa iti iei o tastatura noua....

Errmm .. nu vreau sa te supar .. dar nu mai vorbi .. te rog .. ca tu domnule ai la 'Ocupatie' scris asa

Ocupaţia: na`m

:lol: :lol:

Nu am (o vocala cade si aia e U )

:wink:
Shara
Fost coleg

Mesaj de Shara »

Nu vreau sa te supar dar :

Unu la mana : DA, E TEMPLATE, am mai vazut pe undeva template-ul cu siguranta.

Doi la mana : Uite un loc cu "astfel de template-uri"
http://www.templatemonster.com/category ... &x=27&y=14

Trei la mana : NU FACE DOUBLEPOST (ar trebui sa sa revina la banarea temporara a celor ce fac double-post)

Patru la mana : NU cred ca este cazul sa ne delectezi cu "vastele" tale cunostinte de cultura generala.

Cinci la mana : Nu ofer suport pe privat, daca ai avea bunul simt si/sau curajul sa postezi problema ta aici poate se va oferi cineva care stie sa te ajute.
VapDesigns
Utilizator înregistrat

Mesaj de VapDesigns »

Shara scrie:Nu vreau sa te supar dar :

Unu la mana : DA, E TEMPLATE, am mai vazut pe undeva template-ul cu siguranta.

Doi la mana : Uite un loc cu "astfel de template-uri"
http://www.templatemonster.com/category ... &x=27&y=14

Trei la mana : NU FACE DOUBLEPOST (ar trebui sa sa revina la banarea temporara a celor ce fac double-post)

Patru la mana : NU cred ca este cazul sa ne delectezi cu "vastele" tale cunostinte de cultura generala.

Cinci la mana : Nu ofer suport pe privat, daca ai avea bunul simt si/sau curajul sa postezi problema ta aici poate se va oferi cineva care stie sa te ajute.
RE: Unu la mana: daca esti asa de sigur da'mi un IM (fara add) la vampiric_daemon si iti voi dovedi

RE: Doi la mana: ms mult , dar nu cred ca ma voi inspira de acolo

RE: Trei la mana: asta era problema ta acum (nu te crede moderator)

RE: Patru la mana: nu vorbeam cu tine ci cu personajul care nu avea alta treaba ..

RE: Cinci la mana : as avea bunul simt si/sau curajul sa postez dar a mai fost pusa odata intrebarea unde ai rezolvat tu, dar i'ai cerut omului cele doua fisiere, nu ai scris o rezolvare a problemei

Astept sa vad bunul simt si/sau curajul tau in treaba cu template-ul aka te astept acum pe mess (si sa nu imi dai motive din alea de ... stii tu)
Shara
Fost coleg

Mesaj de Shara »

unii chiar nu au nici o treaba de facut, altii au prea mult timp si nu stiu sa-l folosesasca, altii sunt incapatanati
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”