am facut upgrade la php 5.2 poate asta si la mysql 5
va rog daca ma puteti ajuta as fi recunoscator,toate merg foarte bine,dar acele chestii nu stiu ce sa zic,par cam ingrijoratoare.
as putea sa folosesc "ERROR_REPORTING (0);" in cele 2 fisiere cu problema pt a nu mai fixa,sau e ceva mai grav?
parerea mea e ca nu e nik,si sunt alte sintaxe in php5 si mysql 5
astept sugestii

Cod: Selectaţi tot
Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in G:\xampp\htdocs\forum\db\mysql4.php on line 525
Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in G:\xampp\htdocs\forum\db\mysql4.php on line 525
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at G:\xampp\htdocs\forum\db\mysql4.php:525) in G:\xampp\htdocs\forum\includes\page_header.php on line 483
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at G:\xampp\htdocs\forum\db\mysql4.php:525) in G:\xampp\htdocs\forum\includes\page_header.php on line 489
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at G:\xampp\htdocs\forum\db\mysql4.php:525) in G:\xampp\htdocs\forum\includes\page_header.php on line 490