Warning: mysql_free_result():

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
abaddon123
Utilizator înregistrat

Warning: mysql_free_result():

Mesaj de abaddon123 »

sal in ultimul timp,am si eu o problema cu phpbb 2.0.22 nu stiu de ce cand vreau sa postez ceva ,cand apas pe butonul Post Reply imi apare aceasta eroare
am facut upgrade la php 5.2 poate asta si la mysql 5
va rog daca ma puteti ajuta as fi recunoscator,toate merg foarte bine,dar acele chestii nu stiu ce sa zic,par cam ingrijoratoare.
as putea sa folosesc "ERROR_REPORTING (0);" in cele 2 fisiere cu problema pt a nu mai fixa,sau e ceva mai grav?
parerea mea e ca nu e nik,si sunt alte sintaxe in php5 si mysql 5
astept sugestii ;) MS mult

Cod: Selectaţi tot

Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in G:\xampp\htdocs\forum\db\mysql4.php on line 525

Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in G:\xampp\htdocs\forum\db\mysql4.php on line 525

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at G:\xampp\htdocs\forum\db\mysql4.php:525) in G:\xampp\htdocs\forum\includes\page_header.php on line 483

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at G:\xampp\htdocs\forum\db\mysql4.php:525) in G:\xampp\htdocs\forum\includes\page_header.php on line 489

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at G:\xampp\htdocs\forum\db\mysql4.php:525) in G:\xampp\htdocs\forum\includes\page_header.php on line 490
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”