Un pic de organizare pe forum

Discuţii libere referitoare la forumul phpBB şi comunitatea phpBB Romania.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
skeleton
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Un pic de organizare pe forum

Mesaj de skeleton »

Salutare. Nu vreau să par revoluţionar, nu vreau să par comunist sau să se strige dupa mine "Jos Cenzura", dar ar trebui puţin curăţată comunitatea. În ce constă curaţarea asta? Toate topicurile care fac reclamă la un server de CS (care apar ca ciupercile după ploaie), toate rahaturile de pagini de web care nu au nicio legatura cu phpbb (a se citi: Find a free template using Google| Download | Open FrontPage | Add text with | Delete copyright from bottom | Upload using SmartFTP | Install phpBB (why not?) | Post on phpBB.Ro), doar un forum instalat pe default sau un forum creat cu un serviciu gen myforum.ro să fie şterse. O iniţiativă bună şi un proiect serios care merită promovare pe un site vizitat cum este phpbb.ro, are un host preplătit sau un domeniu. Bineînţeles, un proiect mic, de început, poate să aibă un host free, dar dacă are potenţial, e ok. Mă repet, ca proiecte, nu se pot încadra serverele de CS (care sunt făcute la utilizator acasă şi la ora 10 se opresc, pentru că, vezi Doamne, vine mămica cu nuiaua şi îl ameninţă pe copil că ii taie Internetul că prea s-a umflat factura la curent). În topicurile respective găsiţi doar mesaje de genul: "naşpa", "e doar un template, nu ai modificat nimic", "e instalat implicit". Am impresia că mai mult instalează forumul ca să îşi facă publicitate la site (daca îl pot numi aşa... "site"). Dacă s-ar face un pic de curăţenie şi nu s-ar permite reclama la (accentuez) "nişte tentative de pagini", poate ar lua utilizatorul un pic de atitudine şi ar pune un pic osul să faca ceva frumos. Mesajul ăsta sună şi "cremei comunităţii" (se simt ei, nu dau nume), care în fiecare săptămână cumpără câte un domeniu (nu ştiu de unde dracu atâta ban aruncat degeaba, dar no, Google is your friend).
Numai bine şi aştept dezbateri pe tema asta. Nu am nevoie de răspunsuri din 2 cuvinte că nu îşi au rostul. Dacă aveţi ceva de zis, coerent, să înţeleagă tot, spuneţi. Dacă vreţi să scrieţi doar ca să vă măriti numărul de mesaje, aţi greşit topicul
Ultima oară modificat 06-Iul-2007, 22:07:48 de către skeleton, modificat 1 dată în total.
CaTaNhA
TraducatorTraducator
Versiune: 2
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de CaTaNhA »

Sunt deacord partial cu ceea ce vrei tu sa spui. Toti am inceput cu ceva! Desi cei care vor sa continue pe acest domeniu sunt putini, ar trebuii sa le dam tuturor sansa sa isi expuna websiteul oricat de primitiv ar fii. Posibil ca iti amintesti prima pagina facuta de tine ( de la 0 ), oricat de simplu a fost, erai mandru de el. Te rog sa nu fii "rasist" si sa excluzi forumurile gen <b>myforum</b> ( am gasit cateva forumuri destul de bine aranjate ).

PS: Lasati-va de counter strike si vizitati cat mai des www.w3schools.com
skeleton
Utilizator înregistrat

Mesaj de skeleton »

La partea cu myforum am cam generalizat (greseala mea). Ce am vazut pe phpBB.ro, si a fost legat de myforum, nu cred ca am putut zice ca a fost ceva frumos si o sa il vizitez zilnic. Vreau doar sa fie un pic constrans utilizatorul si sa lucre mai mult pe o pagina. Nu e in favoarea mea sau a altor utilizatori din comunitate, ca putem sa trecem peste topic si sa-l neglijam, ci este in favoarea lui, a persoanei care a facut pagina.
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Da, am impresia ca s-a cam sarit calul in ultima vreme.
Dupa ce stabilim ceva daca stabilim, propun un sticky in categoria Forumuri/Reclama sa informam utilizatorii ce si cum.
etherfast.ro - Blog personal
c|neva
Utilizator înregistrat

Mesaj de c|neva »

Am recomandat si eu lucrul acesta si chiar sunt de acord.
Shara
Fost coleg

Mesaj de Shara »

Este o initiativa buna, dar mai trebuie pusa in aplicare, nu lasata in asteptare.

Curatenia "ciupercilor" este prioritara, unde recunosc, ca am sarit si eu calul intr-un topic printr-o replica destul de dura la adresa unui "baietzica de cartier" si mai multor mesje prin care aduceam criti dure.

Internetul este principala sursa de informatie si trebuie sa ii facem pe majoritatea "pustiilor" sa inteleaga si sa foloseasca acesta aplicatie ca atare.
Nu putem schimba toata lumea, dar daca facem cel putin o persoana sa inteleaga aceasta atribuire pentru descrierea internetului este bine.
skeleton
Utilizator înregistrat

Mesaj de skeleton »

viewtopic.php?p=57240#57240 :roll:
Ma intreb daca nu cumva e o singura persoana care isi bate joc de noi :P
Mai mult ma deranjeaza ca vad ca au numai cateva mesaje si repede posteaza ceva in Reclame
c|neva
Utilizator înregistrat

Mesaj de c|neva »

Eu as fi de acord ca in forumurile: Reclama, Forumuri, Site-uri sa fie pus acel mod care nu te lase sa deschizi subiecte decat dupa un anumit numar de mesaje. Si numarul eu zic sa fie setat undeva intre minim 50-100, pentru ca pana la aceste mesaje utilizatorii cam isi dau seama cu ce se mananca, nu php-ul, ci acest forum.
CaTaNhA
TraducatorTraducator
Versiune: 2
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de CaTaNhA »

Am vazut un user cu 300 posturi care nu stie sa faca un backup :)
c|neva
Utilizator înregistrat

Mesaj de c|neva »

Da, dar macar nu se vor inregistra utilizatori doar pentru un singur subiect/mesaj si acela sa fie defapt o reclama. Vrei reclama/review? Muncesti pentru ea.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre phpBB”