cum pot instala un mod?
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
cum pot instala un mod?
Cum pot instala un mod? am luat anti-bot-questions dar nu stiu unde treb sal instalez unde treb sal incarc pe server?
- evo_vii
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
Off .. ca sa instalezi un mod trebuie sa modifici fisierele forumului (ex. index.php , index_body.tpl ) ! Modificarile pe care trebuie sa le aduci acestor fisiere le gasesti in fisierul Install ! Pentru a intelege ce trebuie sa faci , citesti din nou articolul de sus ! Cand ai modificat toate fisierele ( am uitat sa specific in ce le editezi
In editoare de text , gen Dreamweaver, pe care ti-l recomand, Notepad , etc. ) le salvezi si le treci pe ftp ! Atunci mod-ul este instalat !

- dojo
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
Foarte mare atentie insa .. mereu sa ai facute backups. Uneori ceva nu merge (rar in cazul phpBB, dar se mai intampla, sau poate nu ai pus un cod corect) si te poti trezi ca ti-ai zapacit forum-ul. Intotdeauna fac backups pentru fisierele forum-ului si baza de date inainte de orice hack instalation.
Uite cum fac eu backup de fisiere, cronologic, pentru a putea apoi eventual interveni daca nu imi convine ceva.
Am un folder mare admin in care am cate un folder pentru toate zecile de situri cu care lucrez. Luam ca exemplu un site, morrowind.ro sa zicem si iti arat cum fac structura de director:
admin (asta e folder-ul meu mare)
- wtricks.com (un site)
- morrowind.ro (situl exemplu)
-- 1 quick reply (un prim hack instalat)
--- old (asta este folder-ul in care imi tin fisierele INAINTE de le modifica. daca nu merge ceva sau vreau sa dezinstalez hack-ul, am de unde sa fac revert)
--- index.php
--- viewtopic.php etc. fisierele care se modifica
-- 2 cracker tracker
--- old
--- viewtopic.php
Dupa cum vezi am in folder-ul sitului meu cate un folder cu un numar in fata (numarul cronologic al hackului instalat) si in el am fisierele modificate plus un folder numit old in care sunt fisierele inainte de instalare.
Sper ca am reusit sa fiu mai putin criptica decat banuiesc ca sunt
Uite cum fac eu backup de fisiere, cronologic, pentru a putea apoi eventual interveni daca nu imi convine ceva.
Am un folder mare admin in care am cate un folder pentru toate zecile de situri cu care lucrez. Luam ca exemplu un site, morrowind.ro sa zicem si iti arat cum fac structura de director:
admin (asta e folder-ul meu mare)
- wtricks.com (un site)
- morrowind.ro (situl exemplu)
-- 1 quick reply (un prim hack instalat)
--- old (asta este folder-ul in care imi tin fisierele INAINTE de le modifica. daca nu merge ceva sau vreau sa dezinstalez hack-ul, am de unde sa fac revert)
--- index.php
--- viewtopic.php etc. fisierele care se modifica
-- 2 cracker tracker
--- old
--- viewtopic.php
Dupa cum vezi am in folder-ul sitului meu cate un folder cu un numar in fata (numarul cronologic al hackului instalat) si in el am fisierele modificate plus un folder numit old in care sunt fisierele inainte de instalare.
Sper ca am reusit sa fiu mai putin criptica decat banuiesc ca sunt