Imi cer scuze de la inceput pentru ca ceea ce voi scrie mai jos nu prea are legatura cu phpBB insa e important.
De la 20 februarie va fi "lansat" un nou Internet Explorer de catre cei de la Microsoft care va bloca reclamele tip POP-UP! Deci de exemplu cei de la 3x.ro nu prea stiu ce o sa faca... MxHost deja a trecut 100% pe bannere, fara popup... ma intreb ce o sa faca cei care se bazeaza 100% pe pop-upuri...
Renuntare la pop-up
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- IronAngel
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
re:
Salut! 
mda... ce crezi ca o sa faca? o sa treaca la bannere cum o spuneai chiar tu mai sus! Toata lumea o stie, reclama e mama comertului
,fara ea nu se poate trai. Eu in acest moment folosesc NetCaptor care de asemenea respinge reclamele de tip pop-up. Bine inteles fiind un software free au si ei o linie de reclama ! Dar in rest este super !
c'ya and No Pop-Ups

mda... ce crezi ca o sa faca? o sa treaca la bannere cum o spuneai chiar tu mai sus! Toata lumea o stie, reclama e mama comertului

c'ya and No Pop-Ups