Find Input

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
lsdcrew
Utilizator înregistrat
Versiune: -
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Find Input

Mesaj de lsdcrew »

Imagine

am cateva nedumeriri, am instalat find_input si nu stiu aici cum sa il confiurez, de exemplu la username trebuie sa aleg eu un user deja inregistrat din membrii forumului si la restu habar nu am cum ar mai fi si newsfreed url un url ca http://www.site.ro/pagina.html/etc nu merge...

si restu evident.

Daca stiti vreunu sau aveti si voi pe forumul vostru ati putea sa-mi spuneti si mie.. multumesc
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

http://www.site.ro/pagina.html/etc lol... normal sa nu iti mearga asa ceva.
Daca te uiti bine la "newsfeed url" ai acolo un link newsfeed sources, acolo vei vedea ce ai voie sa adaugi. Feedurile au de obicei extensie .php, dar nu neaparat, de exemplu la blogger. In orice caz, linkul pe care il adaugi acolo trebuie sa fie feed, altfel degeaba il bagi.
Eu n-am inteles, ce e find input ?
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
lsdcrew
Utilizator înregistrat

Mesaj de lsdcrew »

este un bot ce adauga stiri la sfarsitul sau la inceputul unui topic.... nu stiu sigur daca asa se desfasoara.... in fine un exemplu bun vezi la sfarsitul primei pagini de aici

degeaba dau click pe newsfeed sources nu ma duce nicaieri este ca un url http://# ...

ce este mai dubios... de unde pot lua aceste surse...
orynider
Autor de ExtensiiAutor de Extensii
Versiune: 3.3.0-a1
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat
Nivel php: Foarte experimentat

Mesaj de orynider »

Probabil câmpurile sunt goale pentru că lipseşte din baza de date ce trebuie. Nu trebuia să rulezi ceva comenzi SQL?

The Mx-Publisher CMS Project | Mx-Publisher@github | Mx-Publisher CMS
Demo Styles: phpBB3 | | |
lsdcrew
Utilizator înregistrat

Mesaj de lsdcrew »

trebuia create niste tabele .. le-am creat ca altfel imi arata eroarea cand intram sa configurez... oricum mod-ul este pe un forum de genu hamster de laborator.... nu e prob dar vroiam sa am un mod de genu pe forum...daca mai stie careva ce trebuie sa spuna... ms
brasoveanul
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Nivel php: Mediu

Mesaj de brasoveanul »

La newsfeed name ii pui orice, tie sa iti placa. La newsfeed url te duci pe site-ul de pe care vrei sa preiei informatia prin rss si mergi in sectiunea de rss si de acolo ii dai un copy linkului respectiv din adresa browserului, apoi un paste in casuta de newsfeed url. Limit contine numarul maxim de posturi pe care botul le va posta intr-o sesiune, eu folosesc 5, tu pune cate vrei. Username este un nume de utilizator de pe forum, existent, sub identitatea caruia vor fi postate mesajele aduse de bot. Cam asta-i, sper ca te-am lamurit.
lsdcrew
Utilizator înregistrat

Mesaj de lsdcrew »

treaba e acum ca atunci cand termin ce e de compl ... in loc sa fie un post cu reclama/stirea dorita intr-un subiect deja existent ... este creat un alt subiect... asa trebuie sau...

a si inca ceva... dati careva niste exemple de site-uri cu stiri din interiorul tarii ... rss
InDePeNdEnTu
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Nivel php: Mediu

Mesaj de InDePeNdEnTu »

de une fac rost de rss ?
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”