Si inca doua intrebari...

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
tavi
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Si inca doua intrebari...

Mesaj de tavi »

Salut Bogdan,

1. Se pot cumva defini setari 'default' pentru forum-uri nou create (de pilda perioada de pruning, modul inregistrat, etc.)?

2. Acelasi lucru pentru useri - mi-ar place ca orice user nou sa aiba predefinit selectata optiunea de a primi mail la primirea unui raspuns la unul dintre post-urile sale (eu asa mi-am setat la toate phpBB-urile la care sunt membru, dar stiu din experienta ca lumea nu prea sta sa citeasca explicatiile optiunilor)?

Multumesc anticipat,

Tavi
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

am separat acest subiect de viewtopic.php?t=83 pt. ca nu au nici o legatura .... mai multa atentie la plasarea intrebarilor :idea:

Raspuns: Deocamdata nu se pot efectua astfel de modificari din Panoul Administratorului (poate in versiunile urmatoare) - eventual se pot face manual prin modificarea fisierelor in cauza sau prin modificarea informatiilor din baza de date.... riscul trebuie sa ti-l asumi iar la actualizarea cu o versiune noua trebuie sa refaci aceste modificari :!:
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”