Nu pot pune doua persoane cu acelasi rang

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
thecrewstyle
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Nu pot pune doua persoane cu acelasi rang

Mesaj de thecrewstyle »

Deci am instalat Color Groups.
Dar nu pot pune doua persoane in acelasi grup. Nici acelei persoana care merge sa ii pun un rang nu o trece in lista.
Imagine

Si mai am o problema. Dupa ce se inregistreaza o persoana imi apare asta
Imagine

Cum pot rezolva aceste erori? Multumesc
Comunitatea What's Funny
Rosca
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Rosca »

Cea cu emailu este de la serverul SMTP, verifica daca cei de la care ai host ofera asa ceva
Shara
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Shara »

La punerea a doua sau mai multe persoane cu acelasi rang nu te-ai descurcat tu, nu esti nici o eroare.

Trebuie ori sa selectezi din tabelul "Users List" persoanele care doresti sa le atribui rangul (pentru selectie multipla trebuie sa ti apasat pe ctrl) ori sa adaugi niste grupuri (vad ca nu ai nici ulul) si sa selectezi rangul pentru grupul respectiv (implicit se va afisa pentru fiecare persoana asociata cu acel grup, in caz de o persoana se afla in mai multe grupuri i se va atribui cel mai mai rang pe care il poate avea).
Trebuie sa intelegi ca folosind MODul color groups nu atribui nici un rang, ci culori, pe care le poti atribui rangurilor.

Cat despre a doua eroarea, asa cum a zis si Rosca vezi daca hostul iti ofera smtp. In caz de nu-ti ofera, din Panoul Administratorului -> Configurare Generala dezactivezi smtp-ul.
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”