Apache & Mysql problem :|

Aveţi probleme cu serverul Apache, cu interpretorul de PHP sau cu baza de date MySQL? Aici găsiţi informaţii despre servere free unde se poate instala forumul phpBB.
BODY
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Apache & Mysql problem :|

Mesaj de BODY »

Am o problema .. Deci .. am reushit sa pun server`ul apache pe 89.*.*.* modificand
Listen 89.*.*.*:80
.. Nush daca mai am ceva de modificat la apache .. Dar acum problema vine la mysql :| Cum fac sa pune mysql pe acelashi ip si nu pe 127.0.0.1 ? Uitati ce scrie la mine in configuratia mysql
; IMPORTANT
; ${path} is used to specify EasyPHP installation path

[mysqld]
datadir=${path}/mysql/data
basedir=${path}/mysql
bind-address=127.0.0.1
; Uncomment for use on USB key
; skip-innodb
Daca pune in loc de 127.0.0.1 89.*.*.* nu mai merge forumul ... Uitati ce imi zice :
Warning: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061) in c:\program files\easyphp1-8\www\forum\db\mysql4.php on line 48

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in c:\program files\easyphp1-8\www\forum\db\mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in c:\program files\easyphp1-8\www\forum\db\mysql4.php on line 331

Warning: message_die(./language/lang_english/lang_main.php): failed to open stream: No such file or directory in c:\program files\easyphp1-8\www\forum\includes\functions.php on line 828

Warning: message_die(): Failed opening './language/lang_english/lang_main.php' for inclusion (include_path='.;C:/Program Files/EasyPHP1-8\php\pear\') in c:\program files\easyphp1-8\www\forum\includes\functions.php on line 828
phpBB :

Could not connect to the database
P.S. Folosesc Easyphp 1.8

P.S.2 : Sa nu credeti ca am scris si acolo 89.*.*.* :lol:

Va rog sa ma ajutati cat ma repede , Multumesc anticipat !

---------------------

Rezolvat ! Off-Topic din partea mea :D
Scrie răspuns

Înapoi la “Server”