Nu pot intra in admin panel

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
csaba
Utilizator înregistrat

Nu pot intra in admin panel

Mesaj de csaba »

Nu mai pot intra in admin panel. Iata ce am facut: aveam deschis admin panel-ul de ceva vreme, dar nu lucram nimic si dupa aprox o ora am vrut sa schimb de pe un stil pe altul si dupa ce i-am dat "actualizeaza" m-a dat afara. OK, am zis ca am fost inactiv cam mult si sa ma loghez din nou. In forum am reusit sa ma loghez, dar dupa aceea cand dau click pe "admin panel" imi apare doar o pagina goala cu meniul normal de sus din forum (faq, membrii, etc). In rest nu mai e nimic pe pagina. Sus pe bara browserului scrie "autentificare" si atat. Nu apar campurile unde ar trebui sa-mi trc userul si parola. Ce pot sa fac??
Shara
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Shara »

Nu cred ca ai template-ul intreg.
csaba
Utilizator înregistrat

Mesaj de csaba »

Cred ca asta a fost. Dupa ce m-am chinuit cateva ore am descarcat templateul subsilver si pur si simplu l-am copiat peste ce aveam pe server... si merge, dar am o gramada de probleme acum, pentru ca am facut varza multe fisiere cand m-am chinuti sa rezolv prima problema.
Una dintre probleme ar fi ca in admin panel la configurare generala la unele optiuni nu apare descrierea care trebuia sa fie in dreapta )deci textul propriu zis). De ex. nu apare "Permite autentificări automate", "Expirarea cheii de autentificare automată", Intervalul limita pentru cautari, Permite incercari de autentificare, Timpul necesar reautentificarii.
Ce e de facut? Sa nu ma chinui pana dimineata ca nu prea le am cu astea.
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”