Custom Profile Fields
- bluestar
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Custom Profile Fields
am o problema...dak selectez sa apara campurile la autor section(langa avatar) nu apar. dak selectez sa apara deasupra sau sub semnatura apar...eu vreau sa apara la author section...c fac??
-
- Fost coleg
Tu chiar ai o placere pentru a face doublepost prosteste ?
De cate ori trebuie sa ti se zica, si ce trebuie sa ti se zica ca sa poti intelege ca iti va raspunde cine stie si cand vede.
Em citit postul, dar nu am folosit niciodata acest mod, nu am cum sa te ajut. AI si rabdare. Oricum, presupun ca dupa 5 double-posturi te vei alege cu cel putin un avertisment.
De cate ori trebuie sa ti se zica, si ce trebuie sa ti se zica ca sa poti intelege ca iti va raspunde cine stie si cand vede.
Em citit postul, dar nu am folosit niciodata acest mod, nu am cum sa te ajut. AI si rabdare. Oricum, presupun ca dupa 5 double-posturi te vei alege cu cel putin un avertisment.
-
- Utilizator înregistrat
- bluestar
- Utilizator înregistrat
nu mai stiu de unde l-am luat. am luat niste moduri gramada. am facut instalarea corecta. eu vreau sa un niste campuri pe care utilizatorul sa le completeze la inregistrare(sau dupa in profil). mod-ul are 3 variante de a afisa aceste campuri: deasupra semnaturii, sub semnatura si sub avatar. ei bine tocmai unde vreau eu sub avatar nu merge.
un exemplu: http://www.ultimatekill.lx.ro/viewtopic.php?t=678 scrie sub avatar
un exemplu: http://www.ultimatekill.lx.ro/viewtopic.php?t=678 scrie sub avatar