traducerea in romana pentru PNphpBB !
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- S3anPaul
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
traducerea in romana pentru PNphpBB !
Salut ,
Vreau sa fac traducerea pa PNphpBB si deoarece este asemanatoare traducerii la phpBB intrebam daca ma pot folosi de traducere pentru a traduce PNphpBB . Eu si cu un prieten vrem sa facem PostNuke Romania , si acuma ne-am apucat de traduceri si ziceam ca nu mai are rost sa luam de la inceput traducerea . Sunteti deacord sa ne folosim de traducere ?
Multumesc,
Iulian
Vreau sa fac traducerea pa PNphpBB si deoarece este asemanatoare traducerii la phpBB intrebam daca ma pot folosi de traducere pentru a traduce PNphpBB . Eu si cu un prieten vrem sa facem PostNuke Romania , si acuma ne-am apucat de traduceri si ziceam ca nu mai are rost sa luam de la inceput traducerea . Sunteti deacord sa ne folosim de traducere ?
Multumesc,
Iulian
- neuron
- Utilizator înregistrat
- Server: Windows
Buna,
Pai traducerea la postnuke e doar o faza cred eu pentru un site roman de postnuke nu ? Daca vreti sa formati comunitatea romana a sistemului de portal Post-Nuke ar trebuie sa creati imagini, templateuri etc.
Exemplu: www.phpbb.ro (cred ca citesti de pe siteul asta
)
Comunitatea au tradus si moduri si in general tot ce se poate de tradus. Au mai facut si stiluri demo
.
Pai traducerea la postnuke e doar o faza cred eu pentru un site roman de postnuke nu ? Daca vreti sa formati comunitatea romana a sistemului de portal Post-Nuke ar trebuie sa creati imagini, templateuri etc.
Exemplu: www.phpbb.ro (cred ca citesti de pe siteul asta

Comunitatea au tradus si moduri si in general tot ce se poate de tradus. Au mai facut si stiluri demo

- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Server: UNIX/Linux
Re: traducerea in romana !
Toate pachetele si traducerile de pe phpbb.ro sunt open-source sub licenta GNU General Public License (GNU-GPL) prin urmare poti folosi traducerile atata timp cat specifici de cine sunt facute. Succes!S3anPaul scrie:Vreau sa fac traducerea pa PNphpBB si deoarece este asemanatoare traducerii la phpBB intrebam daca ma pot folosi de traducere pentru a traduce PNphpBB . Eu si cu un prieten vrem sa facem PostNuke Romania , si acuma ne-am apucat de traduceri si ziceam ca nu mai are rost sa luam de la inceput traducerea . Sunteti deacord sa ne folosim de traducere?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: traducerea in romana !
bineinteles ! puteti sa va apucati de lucru !S3anPaul scrie:Salut ,