O mica problema cu forumul

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
MJR
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

O mica problema cu forumul

Mesaj de MJR »

Am instalat de curind forum-ul phpBB 2.0.4, dar am inteles ca trebuie facute niste setari dupa instalare. Eu nu ma prea pricep la asa ceva, fiind prima oara cind am instalat un forum. As vrea sa va intreb, ce trebuie sa fac (daca trebuie setat ceva), pentru a restrinctiona postarea de mesaje, doar pentru cei care sint inregistrati pe forum. In acest moment, poate posta mesaje, oricine intra pe forum.
Forumul instalat se afla momentan la adresa:
http://www.atlastelecom.ro/~mjro/forum/forum
Multumesc pentru ajutor,
Alex-Mjr!! :roll:
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

configurare - acces

Mesaj de bogdan »

E destul de simplu ....

Nu trebuie decat sa intri in sectiunea administratorului - Panoul administratorului - in cazul tau: http://www.atlastelecom.ro/~mjro/forum/forum/admin si meniul Permisiuni din Administrare grupuri selectezi forumul dorit si la categoriile Scriere si Raspunde setezi Inreg (adica numai cei inregistrati sa poata sa scrie mesaje si sa raspunda...). Mai exista si alte posibilitati: Admin (numai pt. administratori), Mod (numai pt. moderatori), samd....

Pentru mai multe informatii consulta Ghidul de administrare pt. forum-ul phpBB (in engleza) :idea:
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

Multumesc Bogdan.
Am rezolvat problema. Acum as mai avea o intrebare. Ce trebuie sa setez ca inregistrarea unui user (activarea userului) sa se faca numai dupa actionarea link-ului trimis in e-mail-ul din formularul de inscriere. Adica asa cum este si pe acest forum.
Multumesc,
Alex-Mjr!! :roll:
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

activare cont de catre utilizator

Mesaj de bogdan »

Pentru ca inregistrarea unui user (activarea userului) sa se faca numai dupa actionarea link-ului trimis in e-mail-ul din formularul de inscriere folosesti Panoul Administratorului->Administrare generala->Configurare generala->Setarile generale ale forumului->Validarea contului activata de si selectezi valoarea Utilizator.
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

Multumesc inca o data pt ajutor. A mers!! :D
Alex-Mjr!!
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”