lol ?dc ??:(
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
lol ?dc ??:(
am phpbb3 cel mai nou pus la download aici ... si cand dau sa creez o grupa noua imi zice : Fatal error: Allowed memory size of 10485760 bytes exhausted (tried to allocate 1966080 bytes) in /storage0/home/yourphoto.evolink.ro/www/forum/includes/utf/data/confusables.php on line 1 CE SA FAC ?
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Servere free unde se poate instala forumul phpBBTz4Bu scrie:(( nu imi puteti da unul bun ??
Care este cel mai bun "Host free" pt.un forum
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
eu iti recomand www.velhost.net
- orynider
- Versiune: 3.3.0-a1
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
- Nivel php: Foarte experimentat
Da, phpBB3 foloseşte mai multă memorie decât e setat în php.ini la evonet şi dacă setările nu vor fi schimbate de administratorii de acolo vei avea probleme cu phpBB3. La fel şi cu unele moduri de la phpBB2 care folosesc memorie mai multă.
The Mx-Publisher CMS Project | Mx-Publisher@github | Mx-Publisher CMS
Demo Styles: phpBB3 | | |
- orynider
- Versiune: 3.3.0-a1
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
- Nivel php: Foarte experimentat
Şi ce garanţie ai că evonet nu va schimba din nou setările în php.ini astfel încât să nu meragă nici versiunea mai veche de phpBB3?
La un phpBB2 în care mai instalezi mod poţi optimiza puţin codu ca să folosească mai puţină memorie pentru mod-ul respectiv, dar dacă Olmypus foloseşte atâta memorie fără să ai mod-uri instalate, la evonet o să ai tot probleme cu el pe viitor când o să ai nevoie de mod-uri.
De exemplu eu am testat la evonet mxBB care e un cms foarte pretenţios şi are cerinţe mult mai mari decât un forum phpBB2 modat sau alte cms-uri pentru phpBB, dar încă nu am avut probleme de genul acesta şi am testat toate modulele/addonurile disponibile, cu unele mă aşteptam să am probleme cum ar fi efectele speciale de la mx_smartor (Full Album Pack Version) care chinuie la extrem serverul şi se pare că totuşi merg pe acest hosting, cel puţin cu imagini mai mici decât post_max_size din php, şi am testat aici deorece nu pot optimiza codul pe un server prea bun unde merge orice.
Dacă vrei să foloseşti forumul phpBB3 live îţi recomand să cauţi alt hosting, poate nu unul care e 100% free, dar şi din cele cu donaţii sau chiar cu plată găseşti greu compatibil cu Olympus, mai ales că unlele sunt ţeapă, iar dacă vrei pe hosting free foloseşte o alternativă la phpBB3. Nu neapărat un phpBB2 premodat fiindcă au probleme de securitate majoritatea, şi mă refer la cele internaţionale în primul rând ...
La un phpBB2 în care mai instalezi mod poţi optimiza puţin codu ca să folosească mai puţină memorie pentru mod-ul respectiv, dar dacă Olmypus foloseşte atâta memorie fără să ai mod-uri instalate, la evonet o să ai tot probleme cu el pe viitor când o să ai nevoie de mod-uri.
De exemplu eu am testat la evonet mxBB care e un cms foarte pretenţios şi are cerinţe mult mai mari decât un forum phpBB2 modat sau alte cms-uri pentru phpBB, dar încă nu am avut probleme de genul acesta şi am testat toate modulele/addonurile disponibile, cu unele mă aşteptam să am probleme cum ar fi efectele speciale de la mx_smartor (Full Album Pack Version) care chinuie la extrem serverul şi se pare că totuşi merg pe acest hosting, cel puţin cu imagini mai mici decât post_max_size din php, şi am testat aici deorece nu pot optimiza codul pe un server prea bun unde merge orice.
Dacă vrei să foloseşti forumul phpBB3 live îţi recomand să cauţi alt hosting, poate nu unul care e 100% free, dar şi din cele cu donaţii sau chiar cu plată găseşti greu compatibil cu Olympus, mai ales că unlele sunt ţeapă, iar dacă vrei pe hosting free foloseşte o alternativă la phpBB3. Nu neapărat un phpBB2 premodat fiindcă au probleme de securitate majoritatea, şi mă refer la cele internaţionale în primul rând ...
The Mx-Publisher CMS Project | Mx-Publisher@github | Mx-Publisher CMS
Demo Styles: phpBB3 | | |