Sunt cred k cel mai nou prin zona

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Pustiu_19
Utilizator înregistrat

Sunt cred k cel mai nou prin zona

Mesaj de Pustiu_19 »

Sunt inscris de azi la ora 3 dimineata si am si eu o intrebare.....
in legatura cu instalarea unui forum ...Am auzit de ceva FTP....si multe alte chestii....cine ma poate ajuta cu treaba cu FTP-ul?
Pustiu_19
aleCStrike
Utilizator înregistrat

Mesaj de aleCStrike »

adica ce problema ai ?
Urmelinho
Utilizator înregistrat

Mesaj de Urmelinho »

pai in functie de ftp-ul ala poti instala un forum sau nu. EX: daca nu ai ftp manager nu poti urca fisierele forumului pe host/domeniu deci nu vei aivea ce sa instalezi. eu banuiesc ca nu stii exact cum se instaleaza un forum si din aceasta cauza ai intrebat, nu?
Singurul Forum Care Se Ocupa De Liga 1 In Fifa Manager http://forum.romanager.ro
Pustiu_19
Utilizator înregistrat

Mesaj de Pustiu_19 »

Urmelinho scrie:pai in functie de ftp-ul ala poti instala un forum sau nu. EX: daca nu ai ftp manager nu poti urca fisierele forumului pe host/domeniu deci nu vei aivea ce sa instalezi. eu banuiesc ca nu stii exact cum se instaleaza un forum si din aceasta cauza ai intrebat, nu?

Sincer sa fiu da...nu stiu cum...merge cu forumul pt k eu lucrez cu FTP-ul la radio deci cam stiu cum se face treaba da nush exact ce se urca...eu am nevoie de acele fisiere ca sa le pot urca care nush de unde sa le iau
Pustiu_19
sorelsorel
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de sorelsorel »

Fişierele pentru versiunile actuale sau beta phpbb le iei de aici.
Citeşte şi Ghidul PHPBB, articolele din catalog, şi dacă nu găseşti răspuns acolo, în topicuri anterioare, întreabă aici.
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”