cum pot folosi sesiunea de pe forum pe site

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
Tr3z3gu3T
Utilizator înregistrat

cum pot folosi sesiunea de pe forum pe site

Mesaj de Tr3z3gu3T »

vreau sa fac un site ... si in acelasi timp si un forum ....
si vreau sa fac anumite chestii unde acces vor avea doar cei inregistrati pe forum si logati dar nu stiu cum sa fac ...

ceea ce vreau eu sa fac poate fi vazut si aici www.gameszone.ro partea cu sistemul de votare :)
[url=ttp://www.onmovies.info]OnMovies.INFO[/url]
ReBeL
Utilizator înregistrat

Mesaj de ReBeL »

sal! am avut aceeasi problema!
1)
In primul rand, ai putea incerca phpbb 3.x :lol:
Asta ar fi cea mai simpla metoda.

2)
In al 2-lea scriptul tau login/logout/register de pe site trebuie sa se lege cu cel de la forum. Sa foloseasca tot prefix_users (ca baza de date).
Dar nu e asa usor! Trebuie sa stii sa folosesti baza de date, si ai mult de programat (PHP), un hop foarte greu (pentru mine) a fost sa ma prind ca parolele sunt criptate... (e greu)

3)
Oricum daca vrei o a 3-a varianta, asta e daca ai deja un forum mare (presupun ca esti de pe freakz sau ultimate, deci da :D) ar fi o solutie desteapta :
Modifici indexul forumul si-l faci forum.php (sau altfel - e un utility pe phpbb.com) si-ti construiesti acolo site-ul (in folderul forumului)!

Avantaje :
-Poti sa folosesti tema de la forum si pentru site
-Poti sa faci pagini visibile si/sau disponibile doar pentru ce inregistrati
-Poti folosi multe date de pe forum (de exemplu boxul de jos cu Who is online)
-Pastrezi overall_header.tpl (page_header.php) , si o sa ai membri, grupuri, scapi de faq (probabil) si pui ce-ti trebuie! :D

Dezavantaje :
-Nu am gasit inca :D

Multa bafta! :D

PS Ti-am gasit rename index din greseala : http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=258580
Tr3z3gu3T
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tr3z3gu3T »

hmm frumos daka ar fi a3-a varianta si pt phpbb3.x ... ari fi super tare insa daka nu ... asta e

mai astept si alte sfaturi&solutii
[url=ttp://www.onmovies.info]OnMovies.INFO[/url]
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”