Problema cu smile-urile!

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Lau
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Problema cu smile-urile!

Mesaj de Lau »

Salutare.

Am si eu o mica-mare problema cu smile-urile de pe forumul meu.
Am avut 3 seturi de smile-uri inainte pe forum si totul a functionat ok, apoi am incercat sa instalez un mod, nu mai stiu exact care, cert este ca stricasem forumul asa ca am salvat baza de date si am reinstalat forumul, insa am pierdut acele pachete de smile-uri, iar acum mi le afisaza in panoul de admin, insa nu am permisiune de stergere, primind urmatorul mesaj:

"Template->make_filename(): Error - file admin/confirm_body.tpl does not exist"

In ce fisier si ce anume trebuie sa editez pentru a repara problema?

Astept raspunsurile voastre.

Va multumesc anticipat.
BaD-BoY
Utilizator înregistrat

Mesaj de BaD-BoY »

Vezi daca exista acel fisier.Am impresia ca folosesti unul din template-urile FI deoare la acele template-uri stiu ca se intalneste foarte des aceasta problema, deoarece fisierul confirm_body.tpl este sunb numele de admin_confirm_body.tpl. Deci, pentru a rezolva problema intra in ...templates/yourtemplate/admin/ si cauta fisierul admin_confirm_body.tpl si redenumeste-l in confirm_body.tpl . :D
Lau
Nou venit

Mesaj de Lau »

BaD-BoY scrie:Vezi daca exista acel fisier.Am impresia ca folosesti unul din template-urile FI deoare la acele template-uri stiu ca se intalneste foarte des aceasta problema, deoarece fisierul confirm_body.tpl este sunb numele de admin_confirm_body.tpl. Deci, pentru a rezolva problema intra in ...templates/yourtemplate/admin/ si cauta fisierul admin_confirm_body.tpl si redenumeste-l in confirm_body.tpl . :D
Mersi mult pt ajutor!

Intre timp am regasit pachetele de smile-uri si le-am re-upload-at, iar acum totul este ok! Cat despre redenumire, deja exista fisierul confirm_body.tpl, fara "admin_" in fata.

Numai bine!
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”