Site Blocat ?

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
libotean
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Site Blocat ?

Mesaj de libotean »

Am un forum pe domeniu.ro si pana acum nu am patit asa ceva.Un user imi spune ca nu poate intra pe www.pigeon.ro , pentru ca scrie asa "server not found".A incercat sa vorbeasca cu funizorul de internet Estel (cred) si cei de acolo au spus ca ei primesc netu` prin RDS , si ca poate RDS `ul a banat acel site.A mai spus ca au fost blocate si alte site`uri dar dupa ce un admin a vb cu cei de la RDS a fost deblocat.Ce pot face ???ati mai patit asa ceva ?
lsdcrew
Utilizator înregistrat
Versiune: -
Ext: Da

Mesaj de lsdcrew »

acel user poate are netu prost şi îi cade cam des, mie îmi merge şi site-ul şi forumu. Nu văd care este problema...
VapDesigns
Utilizator înregistrat

Mesaj de VapDesigns »

Si mie imi merge .. dar .. mai bine nu mergea .. la cum arata ...
lsdcrew
Utilizator înregistrat

Mesaj de lsdcrew »

:lol: stai că nu aştepta critici sau păreri din partea noastră. Forumul are 300 de utilizatori, iar la tema aleasă de el nu cred că găsea un template potrivit pentru forum. Site-ul asta e, măcar s-a descurcat singur...
VapDesigns
Utilizator înregistrat

Mesaj de VapDesigns »

Corect .. dar nu am zis cu rautate .. adica .. se putea face ceva .. la design ... oricum .. site-ul merge ...iar despre problema pe care a spus-o .. nu cunosc ...
libotean
Utilizator înregistrat

Mesaj de libotean »

Pai nah , nu ma pricep prea bine la html , dar cu greu l`am facut .La forum nu pot schimba nimic pt ca userii de acolo , majoritatea au 20-40 ani asa ca sunt cam conservatori.

Daca vrea careva sa ma ajute la design , va astept , sau daca aveti vreun template care s`ar potrivii cu ce am acolo.
lsdcrew
Utilizator înregistrat

Mesaj de lsdcrew »

Care este problema dacă ei au 40 de ani iar tu 15-17? Forumul este al tău, nu? Tu ai acces la Panoul din forum la fişierele din ftp . Template-uri pentru forumuri găseşti destule.

http://www.siteground.com/phpbb-hosting ... plates.htm
http://www.phpbbhacks.com/templates.php
libotean
Utilizator înregistrat

Mesaj de libotean »

Eu ma refeream la template`uri pt site .Adica dinalea mai complexe care s`ar potrivii si cu contextul.

La forum nu schimb nimic , deoarece ma risc sa imi plece userii , acesta fiind cel mai mare forum din Romania .Daca schimbi ceva , odata incep sa faca gura.Eu doar ma ocup de intretinere , restul forumului il fac ei.
thecrewstyle
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de thecrewstyle »

libotean scrie:Eu ma refeream la template`uri pt site .Adica dinalea mai complexe care s`ar potrivii si cu contextul.

La forum nu schimb nimic , deoarece ma risc sa imi plece userii , acesta fiind cel mai mare forum din Romania .Daca schimbi ceva , odata incep sa faca gura.Eu doar ma ocup de intretinere , restul forumului il fac ei.
Esti sigur pe tine? :roll:
libotean
Utilizator înregistrat

Mesaj de libotean »

Asta ce vrea sa fie ???
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”