Taifasuri.ro.tl

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
d33vid
Nou venit

Taifasuri.ro.tl

Mesaj de d33vid »

Salut asta e noul meu forum www.taifasuri.ro.tl este un forum de divertisment cu detoate astept o parere despre forum
Utilizator înregistrat

Mesaj de Good »

Mi se pare josnic sa copiezi forumul lataifasuri.ro complec... Nu ai avut nici umpic de imaginatie...
d33vid
Nou venit

Mesaj de d33vid »

pai am luat doar imaginile alea ca temele le putea pune ori cine si sunt multe forumuri care nu se potrivesc
Utilizator înregistrat

Mesaj de Good »

Filme (Imagine copiata de pe lataifas.ro)A scris acolo "sfarsit", dar noua tot ni se pare ca nu s-a terminat - despre filmele ce raman...(Adica textu copiat de pe lataifas.ro) Hmmm... mie ca nu copiezi si topicurile...
thecrewstyle
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de thecrewstyle »

Good scrie:Mi se pare josnic sa copiezi forumul lataifasuri.ro complec... Nu ai avut nici umpic de imaginatie...
cred ca vroiai sa spui "lataifas.ro" :oops:
Jupan[3l]u
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Jupan[3l]u »

haha, hai ca acus' lasa si razvan un comentariu p'aici :)

looser, copy/paste :)
octaviansan
Utilizator înregistrat

Mesaj de octaviansan »

Ai copiat de pe www.lataifas.ro. De ce oare nu puteai să faci ceva original ?
WWEMania
Utilizator înregistrat
Versiune: phpBB2

Mesaj de WWEMania »

ce josnic ca e pe myforum....timp pierdut
:)
Utilizator înregistrat

Mesaj de Good »

octaviansan scrie:Ai copiat de pe www.lataifas.ro. De ce oare nu puteai să faci ceva original ?
Copii pe care nu-i duc mintea n-au ce sa faca si copiaza... :wink:
dojo
Fost coleg

Mesaj de dojo »

Problema este ca pe myforum asta este ceva obisnuit. Si ce ma deranjeaza este ca pe forum-ul de suport asemenea plagiatori NU sunt condamnati. Am avut un pustan care mi-a furat un articol de pe invatam.net si l-am contactat initial pentru a-i cere sa il scoata de pe site.

Pentru ca nu stiam cat de onorabil va fi pana la urma, am hotarat sa intru pe myforum si sa vad daca pot contacta acolo, in ultima instanta pe cineva. Este foarte neprofesional ce se intampla acolo si de multe ori cei "furati" erau luati la misto de tot felul de "webmasteri" din astia de cea mai joasa speta, care au descoperit si ei ctrl + c si ctrl+v si se cred sitepoint :D

Din fericire pentru mine, baiatul in cauza s-a simtit si a sters mesajul. I-am explicat ca nu ma intereseaza nici macar un link back. Articolele mele sunt unicat si asa trebuie sa ramana .. am avut parte de intelegere se pare.

Ceea ce ma deranjeaza insa este faptul ca noi romanii inca nu intelegem odata si pentru totdeauna ca se pune copyright in footer cand folosim un script al altuia sau o tema, ca NU se copiaza articolele si eventual se contacteaza autorul. Daca acesta este de acord cu publicare partiala si apoi link, poate nu e de acord cu copiere de loc. Eu incerc sa scriu articole personal astfel incat sa nu am duplicate content si ma trezesc cu tot felul de impiedicati care nu stiu sa scrie 2 vorbe ca imi fura munca ...

Na .. ca m-am usurat acum :D

cat despre prietenul nostru de aici cu talent in copy-paste .. poti sa iti iei niste modele "de viata". Vezi ce funtioneaza OK acolo si ce poti imbunatati. Daca nu esti in stare sa faci tu ceva, mai bine ramai la faza de jocuri pe calculator, intra pe programare de pilda (daca nu le ai cu design-ul sau continutul), dezvolta-te pe SEO ... este o industrie deja destul de banoasa .. cauta-ti drumul propriu si fii UNIC (sau macar munceste pentru ceea ce oferi).

Ar fi bine sa incepi sa schimbi pe acolo cateva chestii furate, pana nu contacteaza careva situl plagiat si ai probleme.
Închis

Înapoi la “Forumuri”