Cum pot sa... bag inca o optiune

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
tranCe-addiCted
Utilizator înregistrat

Cum pot sa... bag inca o optiune

Mesaj de tranCe-addiCted »

Am si eu o mare problema. Fac un forum pentru o guilda in wow si am nevoie pe langa butoanele de Register, Login, Profile, etc sa mai pun inca un buton. Toate bune si frumoase am gasit tutorialul respectiv dar nu functioneaza pentru templatu pe care il am eu. Imi afiseaza doar un scris in coltz dreapta. Mentionez ca folosesc templatul wow_alliance. Va rog help :-<
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: Cum pot sa... bag inca o optiune

Mesaj de flowers »

tranCe-addiCted scrie:Am si eu o mare problema. Fac un forum pentru o guilda in wow si am nevoie pe langa butoanele de Register, Login, Profile, etc sa mai pun inca un buton. Toate bune si frumoase am gasit tutorialul respectiv dar nu functioneaza pentru templatu pe care il am eu. Imi afiseaza doar un scris in coltz dreapta. Mentionez ca folosesc templatul wow_alliance. Va rog help :-<
Il adaptezi pt. template-ul tau.
Da link catre forum, codul pe care-l vrei sa-l modifici si codul pe care-l vrei sa-l pui in loc.
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”