[DEZV] subRo
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
[DEZV] subRo
subRo este un stil bazat de subSilver. Ro vine de la Romania, marcand unul dintre primele incercari romanesti de creare de stiluri.
Astept sugestii, idei (chiar solutii puse in practica) si ajutor la realizarea imaginilor.
Voi atasa imagini cu stilul.
Astept sugestii, idei (chiar solutii puse in practica) si ajutor la realizarea imaginilor.
Voi atasa imagini cu stilul.
- mihaitza
- Fost coleg
În prezent lucrez la index-ul forumului.... acesta modificându-l puţin faţă de subSilver.
Ataşez captura:
Apăsaţi aici
Prefer să las captură prin link pentru a nu modifica dimensiunile ecranului forumului phpbb.ro
Chiar dacă calitatea capturii lasă de dorit, nu contează deoarece culorile nu au fost alese încă.... acum lucrez la aranjarea în pagină.
Ataşez captura:
Apăsaţi aici
Prefer să las captură prin link pentru a nu modifica dimensiunile ecranului forumului phpbb.ro
Chiar dacă calitatea capturii lasă de dorit, nu contează deoarece culorile nu au fost alese încă.... acum lucrez la aranjarea în pagină.
Ultima oară modificat 02-Mar-2004, 16:40:40 de către mihaitza, modificat de 3 ori în total.
-
- Utilizator înregistrat
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Redundantele sunt suparatoare si ocupa inutil spatiu. Ma refer in acest caz la "forum, subiecte, mesaje..." Se deduc aceste lucruri prin simpla urmarire a coloanelor si randurilor.
In acelasi timp divizarea unei lucrari creaza probleme de continuitate a informatiei.
Poti sa faci aceste delimitari prin plane de culoare mai exact variatii ale unei culori...
Un exemplu gresit se afla chiar in acest forum unde "informatii rapide" sunt pozitionate la final de pagina unde intelesul de rapid nu mai este relevant. Un asemenea camp trebuie pozitionat in header pentru un acces rapid
Sugestia mea este sa corectezi aceste lucruri pentru ca sunt deranjante.
In acelasi timp divizarea unei lucrari creaza probleme de continuitate a informatiei.
Poti sa faci aceste delimitari prin plane de culoare mai exact variatii ale unei culori...
Un exemplu gresit se afla chiar in acest forum unde "informatii rapide" sunt pozitionate la final de pagina unde intelesul de rapid nu mai este relevant. Un asemenea camp trebuie pozitionat in header pentru un acces rapid

Sugestia mea este sa corectezi aceste lucruri pentru ca sunt deranjante.
- mihaitza
- Fost coleg
Nu înţeleg nimic din mesajul tău!neuron scrie:Deci eu deja am creat un stil si ii fac un test drive. In scurt timp va arat ce sa primit ok ?
Cu ce Bogdan vorbeşti?neuron scrie:Bogdan -> incearca alta data imaginea s-o faci .bmp pentru ca cu extensia .jpg imaginea e necalitativa (stiu ca cintareste mai mult .bmp dar importanta e ca cea cu extensia .bmp este mai calitativa.?