Sunt nou nu sunt cunoscator phpBB dar vreau sa invat si nu gasesc sau ..nu inteleg. Cum fac un forum,nu pe myforum.ro sau 3xforum.ro ,dar vreau sa pun eu template-uri si sa fie creeat de mine...
Si vreau sami dai un link ceva unde fac rost de programu cu care pot face aceste lucruri, nu cred ca se face cu Web Page Maker 2
PS : Nu ocoliti mesajul meu
Respect.
Vreau si eu ajutor
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bluestar
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nu exista un program in care faci aceste lucruri. Cauta pe forum inainte de a posta.
1. kb.php?mode=cat&cat=5 <= Tema
2. kb.php?mode=cat&cat=1 <= Forum
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
cred ca se referea la cum sa modifice. poti folosii macromedia dreamweaverbluestar scrie:Nu exista un program in care faci aceste lucruri. Cauta pe forum inainte de a posta.

Comunitatea What's Funny
- m_shobby
- Nou venit
- Ext: Nu
- Nivel php: Mediu
bluestar scrie:Nu exista un program in care faci aceste lucruri. Cauta pe forum inainte de a posta.
Nu ma ajuti.... sunt o gramada de chesti ... cum fac forumu ...prin intermediul altui site ...program gen myforum.ro sau 3xforum.ro care sa imi dea posibilitatea sa modific skinurile si alte alea
- lsdcrew
- Utilizator înregistrat
- Versiune: -
- Ext: Da
Downloadezi Versiunea curentă, downloadezi un client FTP , de exemplu File Zilla mai multe informaţii găseşti tot pe acest forum, la Catalog articole » Instalare/actualizare/conversie.