Stergerea Templatelor direct din DataBase

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Download
Utilizator înregistrat

Stergerea Templatelor direct din DataBase

Mesaj de Download »

Am o mare rugaminte si anume cine stie si poate sa ma ajute in urmatoarea problema cat mai repede posibil , va multumesc , chiar apreciez daca rezolv problema asta .

Am database de la un forum , ce l-am avut pe myforum , dar nu am apucat sa sterg si templaturile pentru a restaura baza pe alt host si acum numai pot face inca un backup fara templaturi . Deci intrebarea mea este , cum pot sterge templaturile manual din backup-ul facut ? Cat de greu va fi , vreau sa incerc .

PS: Sau exista alta modalitate de a muta baza de data de pe myforum pe alt host fara a sterge templaturile ? Oricare ar fi va rog sa mi`o spuneti (problema cu prefixurile am rezolvat`o eu cumva dar nu pot pune baza de date.. )
PS2: baza de date are 12 mb .

Va multumesc
Ultima oară modificat 05-Sep-2007, 19:14:09 de către Download, modificat de 2 ori în total.
Download
Utilizator înregistrat

Mesaj de Download »

Uite acum folosesc un SQL Editor , dar nu stiu ce trebuie sters .. ma tot chinui de 1 h , nu stiu ce trebuie sters .. sa ramana doar subSilver si tema ndesign (asta ptr ca pe nDesign o fost forumul ultima data , inainte sa fac backup)

Later Edit : Ma ajuta si pe mine cineva ? Din toata echipa phpbb.RO nu stie nimeni ?
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”