am dat empty la forums_track si acum cand intru pe un forum imi da
General Error
SQL ERROR [ mysqli ]
Table 'forumdb.forum_topics_track' doesn't exist [1146]
SQL
SELECT t.*, tp.topic_posted, tt.mark_time FROM (forum_topics t) LEFT JOIN forum_topics_posted tp ON (tp.topic_id = t.topic_id AND tp.user_id = 2) LEFT JOIN forum_topics_track tt ON (tt.topic_id = t.topic_id AND tt.user_id = 2) WHERE t.forum_id IN (14, 0) AND t.topic_type IN (2, 3) ORDER BY t.topic_time DESC
BACKTRACE
FILE: includes/db/mysqli.php
LINE: 143
CALL: dbal->sql_error()
FILE: viewforum.php
LINE: 352
CALL: dbal_mysqli->sql_query()
Ce pot sa fac ca am groaza scris in el si imi e greu sa o iau de la capat. Nu e sters tabelul e doar golit si chiar daca adaug un forum nou nu mai merge
am sters din greseala o tabela si acum nu stiu ce sa mai fac
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
pai ar cam trebui sa reinstalezi forumul. ai sters un tabel care nu se gaseste acum in baza ta de date.
Singurul Forum Care Se Ocupa De Liga 1 In Fifa Manager http://forum.romanager.ro
nu are de ce ... cand instaleaza scriptul se foloseste de un anume /install/ in care gaseste toate comenzi sql care le efectueaza la instalare numa cateva minute ... sa ma uit pe akolo .
LE :
Executa asta in phpmyadmin .
! - Asta e pt mysql 4
in cazul in care folosesti altceva ia "kitul" de phpbb si intra in
phpBB3\install\schemas , alegi fisierul care iti corespunde cauti "phpbb_topics_track" ... restu e ushor.
apropo ai grija sa inlocuiesti "phpbb" cu prefixul acela "forumdb.forum"
LE :
Cod: Selectaţi tot
# Table: 'phpbb_topics_track'
CREATE TABLE phpbb_topics_track (
user_id mediumint(8) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL,
topic_id mediumint(8) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL,
forum_id mediumint(8) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL,
mark_time int(11) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL,
PRIMARY KEY (user_id, topic_id),
KEY forum_id (forum_id)
);
! - Asta e pt mysql 4
in cazul in care folosesti altceva ia "kitul" de phpbb si intra in
phpBB3\install\schemas , alegi fisierul care iti corespunde cauti "phpbb_topics_track" ... restu e ushor.
apropo ai grija sa inlocuiesti "phpbb" cu prefixul acela "forumdb.forum"
[url=ttp://www.onmovies.info]OnMovies.INFO[/url]