Am un forum pe xhost. L-am reinstalat si am pus versiunea noua de phpbb 2.0.22 pe curat(inainte aveam instalate MOD-uri ca: at a glance, attachement mod, split topic type, antispam the humanizer, Links mod, stilul folosit inainte era aqua, stilul recent este subSilver). Dupa instalarea pe curat a forumului, am dat restore la baza de date veche.
Apoi cand am incercat sa deschid un topic nou si sa postez imi apare urmatoarea eroare:
Error in posting
DEBUG MODE
SQL Error : 1062 Duplicate entry '0' for key 2
INSERT INTO phpbb_topics (topic_title, topic_poster, topic_time, forum_id, topic_status, topic_type, topic_vote) VALUES ('Reinstalare forum', 2, 1189672948, 30, 0, 1, 0)
Line : 227
File : functions_post.php
La linia 227 din includes/functions_post.php imi apare asa:
if (!$db->sql_query($sql))<br>
Cum pot rezolva problema?
Eroare la deschiderea unui topic nou
- 53rg1u
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
bagi asta
in baza de date cu ajutorul phpmyadmin...
Cod: Selectaţi tot
INSERT INTO phpbb_topics (topic_title, topic_poster, topic_time, forum_id, topic_status, topic_type, topic_vote) VALUES ('Reinstalare forum', 2, 1189672948, 30, 0, 1, 0)
Nu merge. Oricum nu vad cum ar rezolva problema. "Reinstalare forum" e un topic nou deschis de mine de proba sa vad cum merge postarea si apoi dupa ce am deschis topicul nou si am scris si un mesaj a aparut eroarea care am scris-o mai sus. Am incercat ce ai zis si apare eroare la restaurarea bazei de date:
Alte idei?Error importing backup file
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'DROP TABLE IF EXISTS phpbb_topics_watch' at line 5
INSERT INTO phpbb_topics (topic_title, topic_poster, topic_time, forum_id, topic_status, topic_type, topic_vote) VALUES ('Reinstalare forum', 2, 1189672948, 30, 0, 1, 0) DROP TABLE IF EXISTS phpbb_topics_watch
Line : 980
File : admin_db_utilities.php
Am incercat si metoda de reparare a bazei de date cu ajutorul unui script care se pare ca nu-l pot posta aici.
Nu a functionat. Eroarea persista. Revin cu eroarea de la includes/functions_post.php. La linia 227 am de fapt:
message_die(GENERAL_ERROR, 'Error in posting', '', __LINE__, __FILE__, $sql);
Nu a functionat. Eroarea persista. Revin cu eroarea de la includes/functions_post.php. La linia 227 am de fapt:
message_die(GENERAL_ERROR, 'Error in posting', '', __LINE__, __FILE__, $sql);
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu