Eroare la deschiderea unui topic nou

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
sandman
Utilizator înregistrat

Eroare la deschiderea unui topic nou

Mesaj de sandman »

Am un forum pe xhost. L-am reinstalat si am pus versiunea noua de phpbb 2.0.22 pe curat(inainte aveam instalate MOD-uri ca: at a glance, attachement mod, split topic type, antispam the humanizer, Links mod, stilul folosit inainte era aqua, stilul recent este subSilver). Dupa instalarea pe curat a forumului, am dat restore la baza de date veche.
Apoi cand am incercat sa deschid un topic nou si sa postez imi apare urmatoarea eroare:

Error in posting

DEBUG MODE

SQL Error : 1062 Duplicate entry '0' for key 2

INSERT INTO phpbb_topics (topic_title, topic_poster, topic_time, forum_id, topic_status, topic_type, topic_vote) VALUES ('Reinstalare forum', 2, 1189672948, 30, 0, 1, 0)

Line : 227
File : functions_post.php

La linia 227 din includes/functions_post.php imi apare asa:

if (!$db->sql_query($sql))<br>

Cum pot rezolva problema?
53rg1u
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de 53rg1u »

bagi asta

Cod: Selectaţi tot

INSERT INTO phpbb_topics (topic_title, topic_poster, topic_time, forum_id, topic_status, topic_type, topic_vote) VALUES ('Reinstalare forum', 2, 1189672948, 30, 0, 1, 0)
in baza de date cu ajutorul phpmyadmin...
Imi rezerv dreptul de a scrie cu greseli gramaticale !!!

GodClanCS | Blog
sandman
Utilizator înregistrat

Mesaj de sandman »

Nu merge. Oricum nu vad cum ar rezolva problema. "Reinstalare forum" e un topic nou deschis de mine de proba sa vad cum merge postarea si apoi dupa ce am deschis topicul nou si am scris si un mesaj a aparut eroarea care am scris-o mai sus. Am incercat ce ai zis si apare eroare la restaurarea bazei de date:
Error importing backup file

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'DROP TABLE IF EXISTS phpbb_topics_watch' at line 5

INSERT INTO phpbb_topics (topic_title, topic_poster, topic_time, forum_id, topic_status, topic_type, topic_vote) VALUES ('Reinstalare forum', 2, 1189672948, 30, 0, 1, 0) DROP TABLE IF EXISTS phpbb_topics_watch

Line : 980
File : admin_db_utilities.php
Alte idei?
sandman
Utilizator înregistrat

Mesaj de sandman »

Am incercat si metoda de reparare a bazei de date cu ajutorul unui script care se pare ca nu-l pot posta aici.

Nu a functionat. Eroarea persista. Revin cu eroarea de la includes/functions_post.php. La linia 227 am de fapt:

message_die(GENERAL_ERROR, 'Error in posting', '', __LINE__, __FILE__, $sql);
octaviansan
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de octaviansan »

Ai instalat vreun mod care ar putea „deteriora” forumul ?
sandman
Utilizator înregistrat

Mesaj de sandman »

Pai erau instalate multe mod-uri inainte. AM rezolvat problema. Am dat drop down la toate tabelele cu ajutorul phpmyadmin si apoi am dat import la baza de date si nu mai apare eroarea.
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”