freearea.myforum.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
freearea.myforum.ro
http://freearea.myforum.ro
Discutii pe teme de tehnologie, arta si literatura.
Sunt bineveniti toti cei ce doresc sa faca schimb de informatii sa caute informatii, sau doar sa discute despre diferite teme, la alegerea lor.
Sajuuk
Discutii pe teme de tehnologie, arta si literatura.
Sunt bineveniti toti cei ce doresc sa faca schimb de informatii sa caute informatii, sau doar sa discute despre diferite teme, la alegerea lor.
Sajuuk
Pai primul motiv pentru care am postat aici e sa gasesc raspunsuri.
Legat de domeniu: cu cine sa intru in contact pentru un domeniu in conditii avantajoase pentru mine ?
In al doilea rand, nu am nici un pic de idee cu ce se mananca phpBB... si ca sa im fac forum... in fine, mi-ar lua cam mult.
Edit: am gasit dupa cautari atente un document legat de instalarea phpBB dar nu ma descurc prea tare cu el...
Daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi, v-as fi recunoscator.
Multumesc anticipat
Legat de domeniu: cu cine sa intru in contact pentru un domeniu in conditii avantajoase pentru mine ?
In al doilea rand, nu am nici un pic de idee cu ce se mananca phpBB... si ca sa im fac forum... in fine, mi-ar lua cam mult.
Edit: am gasit dupa cautari atente un document legat de instalarea phpBB dar nu ma descurc prea tare cu el...
Daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi, v-as fi recunoscator.
Multumesc anticipat
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Un scurt tutorial ar fi acesta:
Descarci phpbb dupa forum
Il dezarhivezi si dupa il "urci" in clientul ftp . De preferat Filezilla.
In ftp, dai click dreapta pe config.php si apesi pe "Fille attributes...". Schimbi permisiunea (644) cu 777.
Intrii pe www.adresaforumuluitau.ro si completezi campurile cu datele primite la inregistrarea hostului.
Si cam asta ar fi totul. Bafta
Descarci phpbb dupa forum
Il dezarhivezi si dupa il "urci" in clientul ftp . De preferat Filezilla.
In ftp, dai click dreapta pe config.php si apesi pe "Fille attributes...". Schimbi permisiunea (644) cu 777.
Intrii pe www.adresaforumuluitau.ro si completezi campurile cu datele primite la inregistrarea hostului.
Si cam asta ar fi totul. Bafta

Comunitatea What's Funny
Incearca sa aduci zilnic un numar de topicuri interesante pentru ca userii sa aibe unde sa posteze apoi baga informatie la greu dupa iti inscrii forumul in motoarele de cautare mai faci si cateva link exchange cu forumuri care iti dau un sfat sa aiba minim 100 de useri ce-i mai jos de 100 nu o sa prea intre si cam atata. Muta forumul cat mai repede insa nu o sa prea ai sanse sa se inregistreze multi pe mf. bafta