vazand anuntul despre tutorialele in FLASH facute de catre cei de la phpBB.com ma gandeam, de ce nu am face si noi un proiect asemanator in limba romana? Ce ziceti? Astept pareri si sugestii despre acest proiect!
c'ya
Ultima oară modificat 06-Mar-2004, 02:08:41 de către IronAngel, modificat 1 dată în total.
ma intrebam daca cei de la phpBB.com nu se vor supara daca facem acelasi proiect ca si ei? Este nevoie de vreo permisiune? Daca te poti informa Bogdan despre acest subiect!
nu se vor supara chiar se vor bucura cand vor auzi de aceasta initiativa !
singura lor obiectie a fost sa nu se ofere link-uri directe catre tutorialele in FLASH oferite de catre cei de la phpBB.com si realizate de cei de la Demo Demo !
nu numai ca este interesant si captivant, dar este foarte util. Una este sa citesti si sa pui in aplicare ce ai citit, si alta este si sa vezi ce ai de facut! Cel putin asta este parerea mea! Eu am inceput sa fac un demo ca sa vad cum ar fii. Va tin la curent!
Foarte util .. poate da .. captivant ?? Sunt deacord ca e mai usor sa privesti un filmulet din ala decit sati chinui capul cu diferite posturi care "iti rezolva" problema dar captivant .. nu am inteles in ce sens ! CAptivant ca te uiti la aceste filmulete si iti inchipui ca te uiti la o noua versiune Matrix sau captivant procesul de creare a filmuletelor ?
Am inceput sa ma ocup de acest proiect cu tutorialele video. Lucrez de vreo 7 ore si am ajuns la jumatatea primului tutorial. Nu ma asteptam sa fie asa de greu ,dar pot sa spun ca sunt multumit de ce a iesit! Astept in continuare pareri si sugestii!