Problema de mesaj privat & e-mail !

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
sheriff
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Problema de mesaj privat & e-mail !

Mesaj de sheriff »

Salut tuturor. Mersi ca existati :)
Intrebarea mea ar fi:
cind trimit mesaj privat sau e-mail, nu primesc eroare sau alte mesaje ciudate, dar nici nu trece mai departe. Cind dau trimite imi dispare pagina imi apare alta goala (alba) si nu se intimpla nimic. Daca ii dau refresh sau enter imi trimite mesajul de 2 ori indiferent ce fel e! ca e-mail ca pm ! Why ?
mersi.
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Bine ai venit :)

Din cate inteleg, emailul functioneaza si nu apare nici o eroare. Daca te uiti la sursa acelei pagini albe, scrie ceva neobisnuit acolo?

Pentru a vedea daca este o eroare a phpbb sau o eroare de server - functioneaza incet - editeaza fisierul: /includes/constants.php si acolo modifica urmatoarele linii de cod:

Cod: Selectaţi tot

// Debug Level
//define('DEBUG', 1); // Debugging on
define('DEBUG', 0); // Debugging off
astfel:

Cod: Selectaţi tot

// Debug Level
define('DEBUG', 1); // Debugging on
//define('DEBUG', 0); // Debugging off
in felul acesta vezi mai multe detalii despre erorile aparute.

Inca o intrebare. Aceasta problema - cu pagina alba - apare si in alte locuri ale forumului, de exemplu in Panoul administratorului sau altundeva?
sheriff
Nou venit

Mesaj de sheriff »

Mersi de raspuns :)
Sincer nu ... in panoul de admin nu apare. Dar de fiecare data cind trimit un mesaj privat sau un e-mail din forum. imi ramine la adresa
http://sheriff.coolfreepage.com/posting.php
sau email& .... si acolo crapa ! daca ii dau enter sau refresh imi trimite mesajul de 2 ori .
acum am rezolvatuo deactivind pm messages.
Mersi inca o data pt ajutor !
sheriff
Nou venit

Mesaj de sheriff »

si asta-mi apare cind postez pe forumul cesta.
Cred ca aveti si voi ceva erori !

Warning: Cannot add header information - headers already sent in posting.php on line 582

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/uk/r/o/p/rophpbb/htdocs/posting.php:582) in page_header.php on line 455

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/uk/r/o/p/rophpbb/htdocs/posting.php:582) in page_header.php on line 456

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/uk/r/o/p/rophpbb/htdocs/posting.php:582) in page_header.php on line 457
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Eroarea provinde de la incompatibilitatea "header-ului" forumului cu cel pus implicit de Lycos ca reclama. Tripod Lycos, serverul care gazduieste acest forum, ofera aceste servicii gratuit si momentan nu vom muta forumul in alta parte.

Trebuie spus ca exista anumite scripturi care rezolva si aceasta problema doar ca noi nu le-am utilizat inca :-)

[adaugat]am scos aceea eroare 8) [/adaugat]
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”