Categorie: 3 MODificări
Tip: Tutorial
Nume articol: Instalarea unei MODificări cu ajutorul EasyMod
Autor: mihaitza
Descriere: Acest articol explică paşii ce trebuie urmaţi pentru a instala o MODificare cu ajutorul EasyMod. Totodată conţine un tutorial de instalare a MODificării Attachement.
>>Citeşte articolul întreg
[ KB ] Instalarea unei MODificări cu ajutorul EasyMod
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
[ KB ] Instalarea unei MODificări cu ajutorul EasyMod
Ultima oară modificat 06-Iun-2009, 21:57:43 de către dorin, modificat 1 dată în total.
Motiv: link KB actualizat
Motiv: link KB actualizat
-
- Nou venit
- Server: Windows
Traducerea in romana
Este catastrofala. Nimeni nu poate intelege nimic, am impresia ca traducerea a fost facuta automat cu vreun motor de traduceri, e jenant.
Iata un exemplu: "3. Din admin/mods/attach_mod/docs mutaţi scenariul în admin/mods/attach_mod. Pentru o reîmprospăta instalarea, folosiţi install.txt."
Sa mutam scenariul... Cu tot cu regizor?
Va recomand sa cititi instructiunile in limba engleza de pe area51.phpbb.com.
Iata un exemplu: "3. Din admin/mods/attach_mod/docs mutaţi scenariul în admin/mods/attach_mod. Pentru o reîmprospăta instalarea, folosiţi install.txt."
Sa mutam scenariul... Cu tot cu regizor?

Va recomand sa cititi instructiunile in limba engleza de pe area51.phpbb.com.
-
Ai vreo varianta de traducere mai buna? Daca da, poti sa o scrii in topicul corespunzator din Proiecte: [DEZV] EasyMod. Dar te inteleg ca e mai usor sa dai cu ba^ta decat sa faci ceva constructiv. Si dupa aia ne miram de ce romanii nu apar in echipa de dezvoltare de la phpBB.com.
-
- Nou venit
Da, telul suprem al romanilor este sa apara in caseta de dezvoltare de la phpbb.com, asa e...flowers scrie:Ai vreo varianta de traducere mai buna? Daca da, poti sa o scrii in topicul corespunzator din Proiecte: [DEZV] EasyMod. Dar te inteleg ca e mai usor sa dai cu ba^ta decat sa faci ceva constructiv. Si dupa aia ne miram de ce romanii nu apar in echipa de dezvoltare de la phpBB.com.
Traducerea respectiva a fost facuta de altcineva, si-a si postat cu mandrie numele la finalul pasajului respectiv, nu se cade ca eu sa ma bag peste munca autorului.
-
Poti aparea dupa un & sau chiar inaintea autorului respectiv daca limbajul tau este mai "poetic".
Si eu mi-am pus semnatura pe multe din articolele de aici si din alte parti. Asta pentru ca n-am vrut sa creez confuzie, sa stie lumea pe cine trebuie sa injure daca nu-i place traducerea.
Asteptam cu nerabdare corecturile tale.

-
- Nou venit
Nu vreau sa apara pseudonimul meu in antetul traducerii, nu e corect fata de autor, voi face corecturi no nameflowers scrie:Poti aparea dupa un & sau chiar inaintea autorului respectiv daca limbajul tau este mai "poetic".Si eu mi-am pus semnatura pe multe din articolele de aici si din alte parti. Asta pentru ca n-am vrut sa creez confuzie, sa stie lumea pe cine trebuie sa injure daca nu-i place traducerea.

All the best!