Skin Leather Design

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
Închis
skeleton
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Skin Leather Design

Mesaj de skeleton »

Salutare. De multa vreme nu am mai trecut prin vizita pe phpBB.ro :)
De data asta vreau sa va prezint si eu ultima mea creatie: este un magazin virtual ce contine produse de piele: curele, posete, canapele.
Nu ma ascund dupa deget, scriptul e cumparat (un script open-source, am dat banii pe el ca sa scot nota de (c) din subsol). Eu am facut template-ul, m-am ocupat de tot ce tine de interfata. Daca aveti ceva pareri/critici, orice, sunt binevenite. Daca va tine bugetul, puteti cumpara cu incredere :)

Skin Leather Design
thecrewstyle
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de thecrewstyle »

Frumos. Dar am observat o mica "problema" (sa nu te surprinda ca vinzi rapid marfa si nu iti scotii banii pe ea :D ). Cand intrii la categoria Fotolii (doar aici am avut rabdare sa intru) pretu fiecarui produs arata cam asa "Pret: 0.00RON " :) sper ca m-am facut inteles :D
In rest, bafta cu proiectul ;)
Comunitatea What's Funny
skeleton
Utilizator înregistrat

Mesaj de skeleton »

Pai problema e ca acolo nu exista un pret. sunt facute la comanda. Adica, daca tu ai un spatiu de 2 metri/1 metru intr-un colt de camera, ne anunti, iti facem fotoliul la dimensiunile dorite si negociem pretul :)
Daca vei da click pe un produs (ma refer la categoria Fotolii), o sa observi ca in descrierea produsului apare textul "Pretul este negociabil, in functie de dimensiunea fotoliului."
thecrewstyle
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de thecrewstyle »

Ok.Am prins ideea.M-am uitat si la descriere si este asa cum zici tu. Multumesc ca m-ai lamurit ;)
Comunitatea What's Funny
lsdcrew
Utilizator înregistrat
Versiune: -

Mesaj de lsdcrew »

Este frumos, succes cu el. Am intrat la fotolii si cel mai confortabil pare ultimul, Vigo, restu par mai mult de birouri. Header-ul este foarte frumos, se incarca cam greut dar este frumos. La coltare sunt frumoase modelele, dar, alte culori?
skeleton
Utilizator înregistrat

Mesaj de skeleton »

Din cate stiu eu, ca si culori disponibile sunt: verde, rosu, albastru si negru
Stiu ca e mare bannerul (800 de kb), dar luand in considerare ca in ziua de azi viteza la Internet trece de 100 de kb/s, eu cred ca 8 secunde de incarcare nu e prea mult
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”