Caz Rar intalnit....!

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
laurent1u
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Caz Rar intalnit....!

Mesaj de laurent1u »

Salut,

Incredibil da adevarat....
Mi-am facut un forum....toate bune si frumoase, am dat acces la 3 moderatori, aseara intru pe forum si surpriza....
"
Informatii primejdioase

Accesul dumneavoastra in acest forum este blocat
Va rugam sa contactati webmaster-ul sau administratorul pentru mai multe informatii

"
Imi apare acest mesaj si ma redirectioneaza pe un site.....cine stie ce s-a intamplat si cum pot remedia problema....Am intrat si prin http://site...../login2.php si tot asta imi arata cu toate conturile de moderatori mai putin a lu unu care si-a schimbat parola si nu vrea sa mi-o zica si acea persoana mi-a facut asta la forum....Va rog frumos daca ma puteti ajuta.
Shara
Fost coleg

Mesaj de Shara »

Forumul nu stiu daca are ceva, dar ceea ce ai tu este cu totul altceva. Unul dintre bunii tai "amici" te-a banat. Spunei sa te debaneze, sau scoate-ti singur ban-ul din baza de date !
laurent1u
Utilizator înregistrat

Mesaj de laurent1u »

Mi-ar placea daca as avea acces si acolo.....dar forumu apartine de myforum.ro, Am vorbit si cu cei de acolo si raspunsul este ca nici ei nu stiu de ce exista acea firma....
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”