www.EliteGames.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
www.EliteGames.ro
www.EliteGames.ro a revenit cu noi servere si multe noi noutati.
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Elite games a revenit cu servere noi si multe noutati.
Unu la mana : descrierea forumului unde este ? tu spui doar despre server si noutati (aici nu specifici), insa topicul este in categoria Forumuri.
Doi la mana : copyright phpBB Romania cand ai de gand sa pui ? Folosesti forumul in limba romana, sunt necesare notele de copyright si catre phpBB.ro.
Trei la mana : Ai acea reclama cu hosting de calitate la cele mai mici preturi. Faci referire catre elitegames.ro pentru a vedea oferta, insa aici este o redirectionare catre elitegames.ro/forum
Patru la mana : Mai toate forumurile cu si despre CS ai aceeasi tema, personalizarea acesteia inseamna o desprindere din multimea cs-istilor si un plus de imagine pentru cei ce isi "pierd" viata pe forumuri de cs si sunt umblati cu "reclamatii" si alte prostii inutile (parerea mea ).
Cinci la mana : Motto-ul este STUPID de-a dreptu' : "My life is for games, and for games is my life". Sincer, nu mi-o lua in nume de rau, dar viata are multe alte placeri in afara de jocuri.
Ce este de facut ?
In ordinea aceasta ar trebui sa incepi :
1. REZOLVI PROBLEMELE DE COPYRIGHT (inclusiv si pe cele ale autorul template-ului daca este cazul)
2. Faci cum vrei tu aici, insa iti propun schimbarea template-ului si a anumitor "stupiditati" din continutul acestuia (de exemplu motto-ul si advertis-ul cu hosting de calitate).
Unu la mana : descrierea forumului unde este ? tu spui doar despre server si noutati (aici nu specifici), insa topicul este in categoria Forumuri.
Doi la mana : copyright phpBB Romania cand ai de gand sa pui ? Folosesti forumul in limba romana, sunt necesare notele de copyright si catre phpBB.ro.
Trei la mana : Ai acea reclama cu hosting de calitate la cele mai mici preturi. Faci referire catre elitegames.ro pentru a vedea oferta, insa aici este o redirectionare catre elitegames.ro/forum
Patru la mana : Mai toate forumurile cu si despre CS ai aceeasi tema, personalizarea acesteia inseamna o desprindere din multimea cs-istilor si un plus de imagine pentru cei ce isi "pierd" viata pe forumuri de cs si sunt umblati cu "reclamatii" si alte prostii inutile (parerea mea ).
Cinci la mana : Motto-ul este STUPID de-a dreptu' : "My life is for games, and for games is my life". Sincer, nu mi-o lua in nume de rau, dar viata are multe alte placeri in afara de jocuri.
Ce este de facut ?
1. REZOLVI PROBLEMELE DE COPYRIGHT (inclusiv si pe cele ale autorul template-ului daca este cazul)
2. Faci cum vrei tu aici, insa iti propun schimbarea template-ului si a anumitor "stupiditati" din continutul acestuia (de exemplu motto-ul si advertis-ul cu hosting de calitate).
- bilo182
- Utilizator înregistrat
Pai bine bine si de unde stiu io ca daca platesc serveru pe 6 luni nu o sa inchideti toate 'serviciile' peste 2 luni? si nu o sa se mai auda nimica de la voi ? Care e garantia ca am uptime macar 95% ? Celelalte servere hostate nu reprezinta deloc o garantie.. Si inca ceva, oferiti sa zicem hosting contra banner 468x60 pe un site cu 1000+ vizite pe zi si pr4-5 ?
(counter-strike related)

1.rezolv cu copyright.Shara scrie:Elite games a revenit cu servere noi si multe noutati.
Ce este de facut ?
2.e facut de design platit tot original cu copyright tot original dar tre sal codam am inceput mai avem putin.
3. mottoul este : ATENTIE - tristetea este strict interzisa.
4. pai www.elitegames.ro intra in www.elitegames.ro/forum si sunt afisate acolo preturi etc.
5.descrierea forumului nu am pus ca am crezut ca nu e nevoie vede lumea daca intra.
crezi ca ma intereseaza sa cumperi numai pune 100 de intrebari ei da daca nu bye nu prea ma complic aici intreaba pe ala cu "idle.elitegames.ro", "nmc.elitegames.ro", "tom.elitegames.ro", "kz.freakz.ro", "fun.freakz.ro" si mai vorbim apoi.bilo182 scrie:Pai bine bine si de unde stiu io ca daca platesc serveru pe 6 luni nu o sa inchideti toate 'serviciile' peste 2 luni? si nu o sa se mai auda nimica de la voi ? Care e garantia ca am uptime macar 95% ? Celelalte servere hostate nu reprezinta deloc o garantie.. Si inca ceva, oferiti sa zicem hosting contra banner 468x60 pe un site cu 1000+ vizite pe zi si pr4-5 ?(counter-strike related)

- Silvers
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
si ce e cu :
nu prea vad legatura precisaHosting de calitate la cele mai mici preturi.

Nu prea mai sunt activ pe forumul phpBB, insa ma gasiti pe blog.
- octaviansan
- Utilizator înregistrat