Footer la Coppermine
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Footer la Coppermine
Cum pot pune indicatorul de la Trafic.Ro in footer , la Coppermine.M-am uitat bine dar nu am gasit un fisier in care sa adaug.
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Modifici template.html din folderul template-ului pe care il folosesti.
Nu stiu ce ai cautat tu sau cum ai cautat de nu ai gasit. Cand il downloadezi iti apare acolo un folder docs unde este documentatia despre coopermine.
Dar vezi ca ai optiunea de "custom footer". Citeste in documentatie, nu am stat sa aprofundez cautarea pentru ca nu am timp. Documenteaza-te putin si tu
Nu stiu ce ai cautat tu sau cum ai cautat de nu ai gasit. Cand il downloadezi iti apare acolo un folder docs unde este documentatia despre coopermine.
Dar vezi ca ai optiunea de "custom footer". Citeste in documentatie, nu am stat sa aprofundez cautarea pentru ca nu am timp. Documenteaza-te putin si tu