probleme cu inregistrarea pe forum

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Urmelinho
Utilizator înregistrat

probleme cu inregistrarea pe forum

Mesaj de Urmelinho »

saluty! am si eu o uriasa problema ce nu pot sa ii dau de capat
A incercat cineva sa se inregistreze si nu ii aparea codul acela antispam. apoi a dat refresh si a incercat sa se inregistreze dar acum i-a zis ca adresa de mail este folosita cu toate ca nu este folosita. din ce cauza a facut forumul faza asta? www.romanager.xhost.ro/Forum (asta este forumul )

VA ROG SA IMI RASPUNDETI URGENT!!!!!!!
Singurul Forum Care Se Ocupa De Liga 1 In Fifa Manager http://forum.romanager.ro
Shara
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Shara »

Asta pentru ca este inregistrat deja, dar neactivat. Vezi modul de activare al utilizatorilor (daca se face prin email sau de catre administrator) si activeaza-i contul si/sau sterge-i utilizatorul neactivat ori din panoul administratorului, ori din baza de date, urmand sa se reinregistreze el.
Urmelinho
Utilizator înregistrat

Mesaj de Urmelinho »

Shara scrie:Asta pentru ca este inregistrat deja, dar neactivat. Vezi modul de activare al utilizatorilor (daca se face prin email sau de catre administrator) si activeaza-i contul si/sau sterge-i utilizatorul neactivat ori din panoul administratorului, ori din baza de date, urmand sa se reinregistreze el.
el nu figureaza in baza de date. am intrat cu phpmyadmin si nu exhista
Singurul Forum Care Se Ocupa De Liga 1 In Fifa Manager http://forum.romanager.ro
Shara
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Shara »

Daca zice ca adresa de email este deja folosita nu are cum sa nu figureze in baza de date.

Ruleaza MODul autocookies :Ruleaza MODul autocookies : viewtopic.php?t=2825
si spunei sa-si stearga cookie-urile din browser.
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”