Probleme mari cu Simple Subforums

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
53rg1u
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Probleme mari cu Simple Subforums

Mesaj de 53rg1u »

Am niste nervi da incerc cat de cat sa fiu calm :).Am instalt Simple Subforums,totul a fost bine la instalare,-m-am asigurat de 2 ori(asa obisnuiesc sa fac),desigur ca prima oara am instalat eXtreme Styles ca sa poata merge Simple Subforums.Dupa ce am instalat tot,verific daca merge si cand intru pe site merges a ma loghez,ok,cand dau sa citesc un forum imi da o eroare.Buun,am rezolvat eroarea aia,totu merge bine,dar nu mi se mai vede tabelul cu Ultimele Mesaje...adica in loc de user si data imi apare negru(backgroundul temei este negru)deci nu apare nimica.Cand intru in Acp miliarde de erori cu parse syntax error in diverse fisiere.Mentionez ca in ACP doar cu partea din stanga am probleme.Intrebarea mea este cum as putea sa dezinstalez eXtreme Styles.Pentru ca in readme-ul MOD-ului imi zice doar sa copiez niste fisiere.Cand dau jos acele fisiere si le pun backup-urile tot asa imi arata...Ce as putea face?

P.S. Sunt disperat,am sters baza de date de doua ori pana acuma tot din cauza unor probleme cu diverse MOD-uri.In nici cel mai rau caz nu o sa sterg baza de date.Am 500 si ceva de useri innregistrati.Daca e stau non-stop pana ajung la psihiatru,NU STERG BAZA DE DATE !!!
Imi rezerv dreptul de a scrie cu greseli gramaticale !!!

GodClanCS | Blog
dan74mm
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de dan74mm »

Eu am avut 2800 de useri inregistrati, si a crapat baza de date, problema fiind tot subforumurile ... Si am luat-o de la zero in august 2007 ... Acuma suntem iarasi la peste 2000 de useri, si vreo 700 de vizitatori unici pe zi :lol: ... Asa ca nu dispera, altii au patit-o si mai rau :lol:

Later edit: ia vezi aici : http://top.ipn.ro/index.php?a=stats&u=phantoms
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”