Problema ACP/Domeniu
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
Problema ACP/Domeniu
Salut. Am o mare problema la un forum phpbb3 . Initial, am avut un forum instalat pe un host apoi am schimbat hostul si forumul, pe care l-am mutat prin backup . Totul a fost ok doar ca primesc o eroare in browser cand dau proceed to acp si la cateva functii din acesta
http://www.forum.next-portal.net/C:/Hos ... 2903192830
Cum remediez aceasta chestie?:O
Pot avea acces la ACP stergand extensia /C:/HostingSpaces/USERNAME/forum.next-portal.net/wwwroot ,dar nu pot accesa cateva functii din admin panel , imi da tot eroarea asta si cand procedez la fel ma intoarce de unde am plecat.... sper ca m-am facut intzeles , va rog sa ma ajutati.
http://www.forum.next-portal.net/C:/Hos ... 2903192830
Cum remediez aceasta chestie?:O
Pot avea acces la ACP stergand extensia /C:/HostingSpaces/USERNAME/forum.next-portal.net/wwwroot ,dar nu pot accesa cateva functii din admin panel , imi da tot eroarea asta si cand procedez la fel ma intoarce de unde am plecat.... sper ca m-am facut intzeles , va rog sa ma ajutati.
-
- Utilizator înregistrat
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Ai instalat un alt MOD care sa iti usureze aceasta facilitate ( sa nu mai fi nevoit sa astepti ori sa dai click pe proceed pentru a intra in ACP si autentificarea sa se faca automat)?
Ori ai modificat in template tu ceva cand vine vorba de respectiva sectiune, ori ai modificat ceva prin SQL si iti dubleaza calea adaugand "C:/HostingSpaces/USERNAME/forum.next-portal.net/wwwroot"
Ori ai modificat in template tu ceva cand vine vorba de respectiva sectiune, ori ai modificat ceva prin SQL si iti dubleaza calea adaugand "C:/HostingSpaces/USERNAME/forum.next-portal.net/wwwroot"
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
-
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
ok, se pare ca nimeni nu stie rezolvarea la aceasta problema. am incercat s-o rezolv singur , am dat un search in MYSQL la extensia pe care trebuia sa o sterg. Am gasit un tabel in care era aceasta extensie, am sters-o si primesc aceeasi eroare, intrebarea mea este, din ce fisier al forumului se redirectioneaza aceasta chestie?.....sau daca aveti o idee despre cum asi putea sa remediez aceasta eroare pls help me.
-
- Utilizator înregistrat
spartakus irelevant topicul tau!
la phpinformation imi arata asta:
_SERVER["SCRIPT_FILENAME"] C:\HostingSpaces\numeleuser\forum.next-portal.net\wwwroot\adm\index.php
Cum asi putea modifica asta sa fie doar adm\index.php , implicit asi scapa si de eroarea mea. Rog un moderator sa ma ajute, nu pot sa dau purge the cache si mutle alte optziuni din admin cpanel !!!!
la phpinformation imi arata asta:
_SERVER["SCRIPT_FILENAME"] C:\HostingSpaces\numeleuser\forum.next-portal.net\wwwroot\adm\index.php
Cum asi putea modifica asta sa fie doar adm\index.php , implicit asi scapa si de eroarea mea. Rog un moderator sa ma ajute, nu pot sa dau purge the cache si mutle alte optziuni din admin cpanel !!!!
-
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat