Problema ACP/Domeniu

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
puya4ever2
Utilizator înregistrat

Problema ACP/Domeniu

Mesaj de puya4ever2 »

Salut. Am o mare problema la un forum phpbb3 . Initial, am avut un forum instalat pe un host apoi am schimbat hostul si forumul, pe care l-am mutat prin backup . Totul a fost ok doar ca primesc o eroare in browser cand dau proceed to acp si la cateva functii din acesta

http://www.forum.next-portal.net/C:/Hos ... 2903192830

Cum remediez aceasta chestie?:O
Pot avea acces la ACP stergand extensia /C:/HostingSpaces/USERNAME/forum.next-portal.net/wwwroot ,dar nu pot accesa cateva functii din admin panel , imi da tot eroarea asta si cand procedez la fel ma intoarce de unde am plecat.... sper ca m-am facut intzeles , va rog sa ma ajutati.
puya4ever2
Utilizator înregistrat

Mesaj de puya4ever2 »

ok, cred ca nu am reusit sa ma fac inteles. Rog un moderator sau altcineva din domeniu, daca poate sa-mi dea PM cu id-ul de messenger sa-i explic problema detaliat. Multumesc
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Ai instalat un alt MOD care sa iti usureze aceasta facilitate ( sa nu mai fi nevoit sa astepti ori sa dai click pe proceed pentru a intra in ACP si autentificarea sa se faca automat)?

Ori ai modificat in template tu ceva cand vine vorba de respectiva sectiune, ori ai modificat ceva prin SQL si iti dubleaza calea adaugand "C:/HostingSpaces/USERNAME/forum.next-portal.net/wwwroot"
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
puya4ever2
Utilizator înregistrat

Mesaj de puya4ever2 »

nu, nu am instalat niciodata un astfel de mod, mi se pare aiurea ^^
link Imagine
EDIT: aceeasi eroare o primesc si cand vreau sa dau Purge the cache si la alte optziuni din admin panel.
ps: urgent , cum pot da purge the cache in alta modalitate decat cea simpla de pe prima pagina din admin panel?
puya4ever2
Utilizator înregistrat

Mesaj de puya4ever2 »

ok, se pare ca nimeni nu stie rezolvarea la aceasta problema. am incercat s-o rezolv singur , am dat un search in MYSQL la extensia pe care trebuia sa o sterg. Am gasit un tabel in care era aceasta extensie, am sters-o si primesc aceeasi eroare, intrebarea mea este, din ce fisier al forumului se redirectioneaza aceasta chestie?.....sau daca aveti o idee despre cum asi putea sa remediez aceasta eroare pls help me.
Spartakus
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.12
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Spartakus »

sa stii ca mie imi merge daca scriu doar adresa daica forum.next-portal.net nu sidaca scriu dupa c:\ numai stiu cum
puya4ever2
Utilizator înregistrat

Mesaj de puya4ever2 »

spartakus irelevant topicul tau!
la phpinformation imi arata asta:
_SERVER["SCRIPT_FILENAME"] C:\HostingSpaces\numeleuser\forum.next-portal.net\wwwroot\adm\index.php
Cum asi putea modifica asta sa fie doar adm\index.php , implicit asi scapa si de eroarea mea. Rog un moderator sa ma ajute, nu pot sa dau purge the cache si mutle alte optziuni din admin cpanel !!!!
Spartakus
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.12
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Spartakus »

contacteaza firma de hsting cred ca ei te pot ajuta cel mam mult
puya4ever2
Utilizator înregistrat

Mesaj de puya4ever2 »

nu cred ca e de la hosting...alte pareri pls help me?
edit : din alte surse am aflat ca dupa backup mi-a ramas setat undeva vechiul path , cum il modific?
puya4ever2
Utilizator înregistrat

Mesaj de puya4ever2 »

am reinstalat tot scriptul ( am copiat toate fisierele, am creat o noua baza de date) si am primit aceeasi eroare. Am contactat firma de hosting mi-au raspuns ca e un bug la phpbb3 si ca multi utilizatori se plang, va rog ajutati-ma , chiar nu are solutie eroarea asta?
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”