Hellllp am o mare problema !!!!!!!!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Hellllp am o mare problema !!!!!!!!
Ajutatima si pe mine va rog frumos deci intru pe forum e phbb3 ma lochez scrie Ati fost autentificat cu succes si cand ma da pe prima pagina pe index forumului nu mai apare user control sau panou de administrare va rog spunetimi ce e de facut
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Re: Hellllp am o mare problema !!!!!!!!
Cumvai ai forum.nume.ro?Si probabil te loghezi de pe nume.ro/forum si astefl se pierde sesiunea.Incearca sa te loghezi de pe forum.nume.ro.Daca nici asa nu merge,incearca sa te loghezi cu alt browser.Shocky scrie:Ajutatima si pe mine va rog frumos deci intru pe forum e phbb3 ma lochez scrie Ati fost autentificat cu succes si cand ma da pe prima pagina pe index forumului nu mai apare user control sau panou de administrare va rog spunetimi ce e de facut
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Nici tu nu sti ce anume vrei sa soliciti cu problemele tale, dar din cate vad....repet (tilul a fost formulat la modul "am o problema") iar de aceea iti inchid acest topic. Cand ai alte probleme, obisnuieste-te sa scrii mai explicit si in titlu.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.