Hellllp am o mare problema !!!!!!!!

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Shocky
Nou venit

Hellllp am o mare problema !!!!!!!!

Mesaj de Shocky »

Ajutatima si pe mine va rog frumos deci intru pe forum e phbb3 ma lochez scrie Ati fost autentificat cu succes si cand ma da pe prima pagina pe index forumului nu mai apare user control sau panou de administrare va rog spunetimi ce e de facut
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de pK - eXplosive »

Ti-a scos cineva accesu'.
mitzu
Utilizator înregistrat

Re: Hellllp am o mare problema !!!!!!!!

Mesaj de mitzu »

Shocky scrie:Ajutatima si pe mine va rog frumos deci intru pe forum e phbb3 ma lochez scrie Ati fost autentificat cu succes si cand ma da pe prima pagina pe index forumului nu mai apare user control sau panou de administrare va rog spunetimi ce e de facut
Cumvai ai forum.nume.ro?Si probabil te loghezi de pe nume.ro/forum si astefl se pierde sesiunea.Incearca sa te loghezi de pe forum.nume.ro.Daca nici asa nu merge,incearca sa te loghezi cu alt browser.
Shocky
Nou venit

Mesaj de Shocky »

stiti cum sa schimb Iconiţe emotive
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Nici tu nu sti ce anume vrei sa soliciti cu problemele tale, dar din cate vad....repet (tilul a fost formulat la modul "am o problema") iar de aceea iti inchid acest topic. Cand ai alte probleme, obisnuieste-te sa scrii mai explicit si in titlu.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”