Ei bine, ştiu că e o întrebare aiurea.Oarecum ştiu cum să modific o temă.
Dar, am nevoie de câteva mici sfaturi, de ex la SubSilver2. Cum aş putea să şterg din temă chestia cu Numele forumului şi sloganul ?.Şi cum aş putea să fac headerul să se întindă pe toată pagina ?.
Chestii de genul de bază aş vrea să ştiu, aştept răspuns
Cum pot să fac o temă ?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Ce intelegi prin chenar conturat? Daca este deja o clasa existenta o poti implementa oriunde (chiar si daca nu exista tot o poti crea).Anthr4x scrie:Diferite lucruri, de exemplu la prosilver cum fac un chenar conturat la tabelul cu utilizatori, posturi etc. de exemplu cum fac bannerul să se întindă pe toată pagina
De ce ai vrea sa se intinda banner-ul (reclama) pe toata pagina, sau poate ne insusim alte intelesuri la cuvantul banner, mai bine explici tu ce intelegi prin banner, poate te referi la header, logo sau mai stiu eu ce.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.