Cum pot să fac o temă ?

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Anthr4x
Utilizator înregistrat

Cum pot să fac o temă ?

Mesaj de Anthr4x »

Ei bine, ştiu că e o întrebare aiurea.Oarecum ştiu cum să modific o temă.
Dar, am nevoie de câteva mici sfaturi, de ex la SubSilver2. Cum aş putea să şterg din temă chestia cu Numele forumului şi sloganul ?.Şi cum aş putea să fac headerul să se întindă pe toată pagina ?.
Chestii de genul de bază aş vrea să ştiu, aştept răspuns
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

pentru asta trebuie sa ai macar niste cunostinte minime de html.

modificarile se fac din folderul template a stilului tau.

de exemplu headerul este regasit in overall_header.html, analog si pentru footer. indexul este index_body.html
geo
Anthr4x
Utilizator înregistrat

Mesaj de Anthr4x »

Am cunoştiinţe HTML şi PHP cât de cât dar sunt anumite lucruri in care îmi prind capul.
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5

Mesaj de megeo »

ca de exemplu?
geo
Anthr4x
Utilizator înregistrat

Mesaj de Anthr4x »

Diferite lucruri, de exemplu la prosilver cum fac un chenar conturat la tabelul cu utilizatori, posturi etc. de exemplu cum fac bannerul să se întindă pe toată pagina
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Mutat de la 3.0.x Cum pot să...?.
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN

Mesaj de Shadow of Wishes »

Anthr4x scrie:Diferite lucruri, de exemplu la prosilver cum fac un chenar conturat la tabelul cu utilizatori, posturi etc. de exemplu cum fac bannerul să se întindă pe toată pagina
Ce intelegi prin chenar conturat? Daca este deja o clasa existenta o poti implementa oriunde (chiar si daca nu exista tot o poti crea).
De ce ai vrea sa se intinda banner-ul (reclama) pe toata pagina, sau poate ne insusim alte intelesuri la cuvantul banner, mai bine explici tu ce intelegi prin banner, poate te referi la header, logo sau mai stiu eu ce.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Anthr4x
Utilizator înregistrat

Mesaj de Anthr4x »

headeru de sus cu phpbb sau numele forumului etc, si apoi cum sa scot numele forumului si sloganu din partea dreapta a headerulu
Închis

Înapoi la “3.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”