Mesaj Nou , Nici un mesaj nou
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Mesaj Nou , Nici un mesaj nou
Am o thema unde in locul iconurilor de mesaj nou , nici un mesaj nou apar iconurile pe care le-am pus eu. Acum vreau sa stiu daca se poate sa pun imaginile de mesaje noi in alta parte. O sa postez screen . Deci vreau unde am pus patratele rosii sa arata mesaj nou etc... sau daca se poate unde este cerculetul acela in fata titlului forumului . Cand e albastra nici un mesaj nou iar cand e rosie sa fie mesaj nou . Va rog frumos sa ma ajutati

- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Mai adaugi o clasa asemanatoare celor doua deja existente si modifici continutul sa iti afiseze mesaje vechi sau noi (inserezi ceea ce continea la inceput clasa care acum are imaginile tale in noua coloana creata).
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
In functie de ceea ce mai trebuie adaugat dupa introducerea codului de "mesaje noi", "mesaje citite" nu cred ca mai trebuie sa editezi prea multe, mai ales ca te vei lua dupa clasa care trateaza respectivele imagini.VarcoAlex scrie:Cum as putea ... ca mi se pare ca trebuie sa modific si css
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.