Mesaj Nou , Nici un mesaj nou

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
VarcoAlex
Utilizator înregistrat

Mesaj Nou , Nici un mesaj nou

Mesaj de VarcoAlex »

Am o thema unde in locul iconurilor de mesaj nou , nici un mesaj nou apar iconurile pe care le-am pus eu. Acum vreau sa stiu daca se poate sa pun imaginile de mesaje noi in alta parte. O sa postez screen . Deci vreau unde am pus patratele rosii sa arata mesaj nou etc... sau daca se poate unde este cerculetul acela in fata titlului forumului . Cand e albastra nici un mesaj nou iar cand e rosie sa fie mesaj nou . Va rog frumos sa ma ajutati

Imagine
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Un link către stil ar ajuta pe cei care stiu sa modifice stilurile :idea:
VarcoAlex
Utilizator înregistrat

Mesaj de VarcoAlex »

Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Mai adaugi o clasa asemanatoare celor doua deja existente si modifici continutul sa iti afiseze mesaje vechi sau noi (inserezi ceea ce continea la inceput clasa care acum are imaginile tale in noua coloana creata).
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
VarcoAlex
Utilizator înregistrat

Mesaj de VarcoAlex »

Cum as putea ... ca mi se pare ca trebuie sa modific si css
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

VarcoAlex scrie:Cum as putea ... ca mi se pare ca trebuie sa modific si css
In functie de ceea ce mai trebuie adaugat dupa introducerea codului de "mesaje noi", "mesaje citite" nu cred ca mai trebuie sa editezi prea multe, mai ales ca te vei lua dupa clasa care trateaza respectivele imagini.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”